Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko 19 miesięcy żle spi

Polecane posty

Gość gość

myślałam że jak dziecko skończy rok to już przesypia cale noce a moje ma już 19 mieś i budzi się 2 razy w ciągu nocy i nie śpi po 2 godziny, czyli razem 4 godziny, ja pracuję i potem w pracy wygladam jak ząbi i źle się czuję. Dodam że mały wstaje rano o 8.00 w dzień śpi tylko godzinkę zazwyczaj od 12.00 do 13.00. , a chodzi spać późno bo koło 22.30 ja już padam z nóg i nie mam sił, miał ktoś za Was też takiego cyborga?

Gość gość
moj synek ma tez 19 mies.jedna drzemka w ciagu dnia - 40 minut w porywach 1 h :p zasypia ok 22 .spi u siebie do 1 w nocy o 1 sie budzi.biore Go do nas zaspana i zasypia od razu jak tylko poloze Go na swoja poduszke.spi do 8-8.30 rano.u nas wlasnie problemem jej to przebudzenie o 1 w nocy i ni cholery nie chce spac sam..chociaz od urodzenia spal we wlasnym lozeczku.a od 4 miesiecy nie mialam juz sily usypiac to bralam do siebie z wygody :p

Gość gość
Moj maly ma 15miesiecy i sa noce ze budzi sie co pol godziny, na cale szczescie jeszcze nie pracuje. Jeden lekarz mowil zebysmy nie reagowali ze pokrzyczy pare nocy i sie przyzwyczai ale my tak nie umielismy zrobic. Zmienilam lekarza i dostalismy skierowsnie do neurologa. Lekarz stwierdzil ze czesto dzieci maja jeszcze uklad nerwowy nie dokonca rozwiniety i ze lepiej zeby obejrzal go specjalista.

Gość gość
Aha ale nie robi tak wciaz. Sa noce ze przebudzi sie tylko pare razy. Fakt faktem przez te 15 miesiecy nie przespal ani jednej nocy bez pobudki