Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość4321

chłopak koszule vs bluzy

Polecane posty

Gość gość4321

Hej, jako że zapytanie tutaj jest wiele łatwiejsze niż pytanie przypadkowych dziewczyn na ulicy w czym według nich mężczyźni wyglądają lepiej, chciałem się dowiedzieć w czym gustujecie, wolicie koszule (gładkie lub w krate) czy bluzy ;D. Jeśli by się wam chciało to wstawcie jakieś pojedyncze które się wam najbardziej podobają, samemu zwracam dużą uwagę na swój ubiór a rady od płci przeciwnej byłyby nieocenione ^ ^ z góry dzięki.

Gość gość
zalezy od okazji :) imprezy koszula, ale na codzien bluza jest w porzadku :D

Gość gość
A moze jakis sweterek czasem dla odmiany? Wszyscy z tymi bluzami, nuuda...

Gość gość4321
ludzie dajcie spokuj , bez przesady nie kupie koszuli za tyle pieniędzy mi chodzi o takie zwykłe koszule ze sklepu z tanią odzieżą bądź z jakichś promocji na rynku

Gość gość
zdecydowanie bluzy :)

Gość gość
i bluzy ( tylko na co dzień) i koszule (na co dzień i na wyjścia)

Gość gość
ludzie dajcie spokuj , bez przesady nie kupie koszuli za tyle pieniędzy mi chodzi o takie zwykłe koszule ze sklepu z tanią odzieżą bądź z jakichś promocji na rynku x Coś tu nie gra. Napisałeś: "samemu zwracam dużą uwagę na swój ubiór a rady od płci przeciwnej byłyby nieocenione ", to ci Dorota poradziła, wstawiła przykładowe. Przecież nie z ciuchlandu.

Gość ladymod
Powiem tak uwielbiam swego narzeczonego we wszystkim jeśli odpowiednio dobierze ubiór do okazji i względem pasowonści. Teraz nastała moda na swetry i latki na łokciach. Wg mnie face,i fajnie w tym wyglądają jeśli dobiora spodnie z węższą nogawką ale na tyle węższą że nie sprawiają kłopotu w zakładniu. kolor od czarnego po jasny brąz ciemny pomarańcz. Koszula mm.. Boska jeśli okazją jest wyjście do klubu baru restauracji kawiarni. Teraz modne są kraty ale akurat ja nie przepadam za kratką. Wolę proste jednokolorowe koszule ewent. z innymi mankietami i kołnierzykiem. Co do bluz mój partner czuje się w nich najlepiej. Ja przyzwyczaiłam się do nich za bardzo i dlatego wprowadzam w jego garderobe jakieś nowości. Ale bluzy tylko na codzień

Gość gość4321
Wybaczcie, ta "moja odpowiedź" została podszyta przez jakiegoś gościa, ale to raczej nie ma znaczenia. Samemu głównie ubieram się tak : http://s0.cropp.com/media/catalog/product/cache/700/a4e40ebdc3e371adff845072e1c73f37/K/T/KT963-90M-001.jpg taka bejsbolówka, pod to koszulka biała z jakimś czarnym akcentem, spodnie oczywiście czarne, buty też ;), jeśli mam ochotę na koszulę to wtedy taka : http://dstreet.pl/product-pol-4119-Koszula-meska-slim-dx0679-.html , reszta jak wcześniej. Co według was lepsze ? I w ogóle czy to dobrze połączyłem kolorystycznie ? ;)

Gość ladymod
Wybór koszuli genialny co do poprzedniego stylu nie mam nic przeciwko. Fajnie to wygląda :-)

Gość gość4321
Dziękuje ladymod :D to moje dwa style które preferuję i których się trzymam. Co sądzicie na temat dodania do tego jakiegoś łańcuszka czy innego tego typu dodatku ? Do koszuli to raczej nie pasuje, wydaje mi się że do tego raczej zegarek, ale do stylu nr. 1 chyba tak, jak uważacie ?

Gość abrakadabrabec
t-shirty! ja ubieram swojego chlopaka i ostatnio wykupilam pol sklepu didwear.com

Gość gość
Ja uwielbiam patrzeć na swojego faceta w bluzie i skórzanej kurtce :D wyglada bosko :)

Gość eg
Aby wyglądać modnie i elegancko, nie warto wybierać przypadkowych ubrań. Najlepszą odzież oferuje Ralph Lauren sklep www. Można w nim znaleźć to, co najmodniejsze. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32

Gość Anka

Ja zdecydowanie wolę facetów w bluzach a jeszcze jak mój chłopak zaczął zamawiać je na recea.pl to już w ogóle