Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ach ten stressss

Wypróżniam się wyłącznie w czasie stresu.

Polecane posty

Gość Ach ten stressss

Swój problem opisze zwięźle i jasno. Mogę nie chodzić cały tydzień albo i dwa na ubikację, ale gdy wychodzę gdzieś i wiem że nie będę mógł wyjść (kościół, kino , kolejka, zebranie) stresuje się tym że mi się zechce bo wtedy właśnie mi się chce no i tutaj jest pogrzebany problem. Nie jest to biegunka ale na jednym razie się nie skończy no bo jak cały tydzień nie chodziłem.... No a jak nie ma łazienki ?! A czasem nie można wyjść i co wtedy ? To jest horror. Potrafi to odebrać chęć do życia no i niesie za sobą wiele innych powikłań zdrowotnych i społecznych. Na pewno ma to podłoże psychologiczne. Macie jakiś pomysł jak się z tym uporać ? Od lekarzy trzymam się z daleka zazwyczaj. Liczę na Waszą wiedzę i doświadczenie życiowe. Pozdrawiam Serdecznie

Gość gość
cDJBo841HUDisVY94N0tnxVw

Miałam podobnie, nawet próbowałam lewatyw i śreodków przeczyszczających ale wiem ze mogłam sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc. W końcu za radą znajomej trafiłam do vimedu, koleżanka chodziła tam na komry, a ja po konsultacji z dietetyczką i badaniu usg przeszłam procedurę oczyszczania wątroby z zabiegami hydrokolonoterapii. Najlepiej wydane pieniądze życia. Okazało się że mam pasożyty i przerośniętą grzybnię Candidii czy jakoś tak. To co jadłam tylko nasilało problem, piłam za mało wody. Przez to że mialam zaburzoną mikroflorę moje jelita sobie nie dawały rady. Ten zabieg jest może i krempujący, ale przy odpowiediej obsłudze znośny. Naprawde Panie fizjoterapeutki potrafiły zagadać, pozbyć się uczucia zmieszania i wstydu. Zresztą dla takich efektów warto! Teraz mam regularne wypróżnienia i staram się sumiennie stosować do zaleceń, a z zabiegów pewnie bedę regularnie profilatycznie raz w roku korzystać.

Gość gość
Lol, nie chodzisz do łazienki przez tydzień czy dwa i twierdzisz, że od lekarzy trzymasz się z daleka? Człowieku to nie jest normalne, masz jakieś problemy gastryczne, lepiej od razu idź do lekarza bo możesz mieć nawet raka jelita grubego :O