Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety, ktoree maj atzw. wiadra, korzystacie z opcji analnej?e

Polecane posty

Gość gość

ja od porodu jade na analu bo moj chlopak powiedzial ,zd nie bedzie czekal 6 tygodni. Teraz w sumie jedziemy juz 3 miesiace bo ja mam tam nadal wiadro ,a on przywyczail sie do ciasnego.Ktos ma podobnie? dziewczyny na innym forum po mnie jadą

Gość gość
Gratuluję oprócz 'wiadra' będziesz miała jeszcze 'kalafiory' i 'kiche' na wierzchu

Gość gość
A Tobie to w ogóle sprawia przyjemność? A co z bólem? Ja rozumiem okazjonalnie zgodzić się na anal, żeby facetowi sprawić przyjemność a samej poczuć się wyzwolona kocica☺ ale przeciez, ileż można cierpieć?

Gość gość
Wiadro? Ja 3 dzieci urodzilam i wiadra nie mam! Moj facet ma tylko 14 cm i często mnie boli.Ja go czuje dobrze i on mnie..co wy za piezdy macie????

Gość gość
bo tu same takie kwoki rozjechane ja też tego nie rozumiem :-p i jak chce jechać na analu to niech partnera sobie lepiej poszuka ';-D

Gość gość
To prowokacja...

Gość gość
jak na razie nie sprawia mi to bólu, tylmko przyjemnosc mojemu partnerowi rowniez

Gość gość
kluczowe bylo to zeby nie trzeba bylo czekac po porodzie no i nie trzeba sie zabezpieczac.moj facet nie lubi gumek wiec tam moze swobodnie koncyc :)

Gość gość
Cipe masz rozr******* a jak rozr**** ci też d**e to gdzie będzie cie *****l? :)

Gość gość
ale czemu mialby mi tylek rozjechac? wy nie kochacie sie w anal? jak na rzie jest tam ciasno i przytulnie w pochi nic nie czuje totalne wiadro :(

Gość gość
dupa rozr******* c**a rozr********* wspolczuje ;p

Gość gość
kobieto ja dziecko urodzilam 3 miesaiace temu troche wspolczucia.... przynajmnie w tylek mam przyjemnosc ktos jeszcze w analek jedzie czesto?

Gość gość
wiesz co myślę że masz coś z głową non stop piszesz o roz/j**a/nych piczach może do specjalisty się wybierz

Gość gość
to ty cyborgiem jesteś jak dupa zaraz po porodzie cie nie bolała nawet w czasie "anala". Ja ledwie łaziłam. I w kiblu dwójkę też było ciężko zrobić jak szwy ciągły. Czy twój "chłopak" już w szpitalu na łóżku porodowym biegł do ciebie z interesem ? A spojrzał chociaż na dziecko ? Skończyłaś chociaż 18 lat ?

Gość gość
jakie wy jestescie laski zazdrosne , ze kobieta ma udane zycie seksualne, ze anal sprawia jej radosc a nie bol.Zalosne jestescie

Gość gość
nie widzicie, że to PROWOKACJA

Gość gość
nie no oczywiście żartowałam. widać na kilometr że to prowo gimbazy

Gość gość
dziecko, nie masz lekcji do odrobienia?! :D

Gość gość
autorka ma nie tylko ciasno tam z tyłu ale ma również ciasny mózg

Gość gość
szkoda .ze wam facet nie powie ,ze wolalby anal niz jechac w wiaderka puste :D

Gość gość
Przepraszam. Nie ciasny mózg tylko ciasną czaszkę która spowodowała ucisk na mózg.

Gość gość
"szkoda .ze wam facet nie powie ,ze wolalby anal niz jechac w wiaderka puste " Przepraszam. Źle napisałam. Autorka ma nie ma pustego wiadra. Ma pustą czaszke.

Gość gość
ma po prostu przeciąg między uszami... :D

Gość gość
no fakt ma coś z główką nie tak biedactwo , żal mi cię ja nie lubię żeby mi ktoś g****o upychał do środka bo jak widzisz na własnym przykładzie móżdżek ci się od tego skurczył :-p

Gość gość
a co to ma wspolnego z analem? brak waszej odpowiedzi czy lubicie czy nie? czy praktykujecie? jak wygladaja wasze pochwy po porodach SN?

Gość gość
UP UP bardzo proszę o porady :)

Gość gość
Moja sie szerokoscia nie zmienila. Jedyny slad to blada blizna cienka jak nitka, praktycznie niewidoczna. A Ty dziewczyno zajmij sie czyms, co sie tak cudza pochwa martwisz? Lesba jakas jestes czy co? :D ale nie przeciez ty wiesz lepiej jaka ja mam pochwe, bo za pewne padnie "i tak masz wiadro" :D idz lepiej uprawiaj swoj seks analny jak tak sie nudzisz.

Gość gość
Moja pochwa na przykład wygląda całkiem fajnie. Lepiej niż przed. Z motyla stała się bułeczka:) Nie wiem jak to mozliwe. Niestety jest luz ale to pierwsze tygodnie. Poważnie pytam: anal nie sprawia Ci bolu i daje przyjemność? Mogłabyś to opisać? Taka prawdziwa jak członek w pochwie? Hmm dziwne. Nie wierzę że penetracja w dupsko nie boli zaraz po porodzie, przecież to nawet wysrac się nie da! Swoją drogą, świetnego masz faceta, który zaraz po tym gdy kobieta w bólach rodziła jego dziecko, nie jest w stanie poczekać do wygojenia się ran tylko laduje w tylec, bo nie może wytrzymac. Pogratulować! A potem dalej jedzie w tylek bo w cipce mu za luzno...:( To jest człowiek w ogóle czy jakaś małpa?

Gość gość
a kto powiedzial ,ze to bylo jego dziecko?

Gość gość
bez przesady, to jest jego dziecko :) oboje uwielbiamy anal ,wczesniej tez sporo uprawialismy ,ale ostatnio przechlismy calkowicie Nie sprawia mi bolu, poprostu po czasie sie mi rozszerzylo troszeczke, i nic nie boli sprawia przyjemnosc ze stosunku w pochwe oboje nie mamy satysfakcji,czasami tylko wkladamy tam dildo zeby odczucia w pupie byly jeszcze ciasniejsze