Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi? Czy dobrze interpretuję jego zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Czasami wydaje mi się ze jest mną zainteresowany a czasami zupełnie obojętny. Czy może coś być na rzeczy czy bezpodstawnie dorabiam sobie ideologie i widzę co chcę widzieć a w rzeczywistości wcale tak nie jest? Widzę że patrzy na mnie non stop, jak jest okazja to zagada i zamienimy parę zdań, próbuje chyba stwarzać takie okazje bo mam wrażenie że chodzi za mną/kręci się blisko mnie, na inne osoby tak często nie trafiam, dużo jest jeszcze szczegółów które mogłabym opisać. Natomiast są dni że jest wobec mnie obojętny, przejdzie obok tak nijak bez uśmiechu, nawet widziałam jak kilka razy udawał że mnie nie widzi. Zawsze wiedziałam jak odróżnić zainteresowane faceta od niezainteresowanego, lub takiego który jest flirciarzem i bawią go podchody ale w tym przypadku nie potrafię nic sensownego wymyślić. Nie piszcie proszę "porozmawiaj z nim szczerze" bo to nie ten etap znajomości żeby prowadzić takie poważne rozmowy.

Gość gość
nie wszyscy

Gość gość
Nikt nie pomoże ?

Gość gość
Nie wiadomo o co chodzi. Sama tez mam glupia sytuacje... fatalna bym powiedziala. Tez nie wiedzialam o co chodzi.. jesli Twoja intuivja podpoqiada Ci ze mu sie podobasz, to tak wlasnie jest. Zawsze pierwsza mysl jest najlepsza. Moze chce sprawdzic jak zareagujesz na jego obojetnosc. Jesli zagaduje to znaczy ze Cie lubi. Czy do innych tez zagaduje? Nie rozmawiaj z nim szczerze. Moze oczekuje czegos innego niz Ty. Jesli to nie jest tego typu znajomosc.

Gość gość
Natomiast są dni że jest wobec mnie obojętny, przejdzie obok tak nijak bez uśmiechu, nawet widziałam jak kilka razy udawał że mnie nie widzi. A przyszło ci do głowy, ze może nie być tobą zainteresowany? gdzie ty go codziennie widujesz? gdyby był to dalby ci jakiś znak, kretynka.

Gość gość
gdybym miała o każdym facecie który do mnie zgadanie, uśmiechnie się lub nie daj bóg zażartuje myśleć od razu że się we mnie zakochał i grom wie co jeszcze! to miałabym samych adoratorów! zejdź na ziemie lolitko!

Gość gość
Do 20 09 więc czego może oczekiwać? do 20 10 na jakiej podstawie stwierdziłaś że jestem kretynką? gdybym nie miała wątpliwości co do jego dziwnego zachowania na pewno nie pytałabym o rady na forum. Tak jak w opisie tematu, próbuję odgadnąć czy jest zainteresowany czy tez nie. Jak jesteśmy sam na sam rozmawia ze mną, natomiast w grupie ignoruje, rozmawia z każdym ale nie ze mną. Do 20 13 To nie jest 'każdy facet który się do mnie uśmiechnie' tylko on to robi każdego dnia mimo tego że mamy ze sobą słaby kontakt. Znamy się długo bo prawie rok i tak jest zawsze.

Gość gość
Oj, jeżeli On przez rok nic nie zrobił, to chyba nic z tego. A nawet jeśli chciałby z Tobą kręcić to naprawdę chciałabyś być z facetem, który zbiera się rok na coś takiego?

Gość gość
Czasem facet wysyła sygnały i wydaje mu się, że powinny być odwzajemnione. Nie zawsze jednak robi to tak jak powinien i po swoich próbach poddaje się. Jeżeli ci się podoba sama go uwiedź w sposób taki, że on o tym nawet nie będzie wiedział :) http://klinikazmyslow.pl/jak-skutecznie-uwiesc-faceta/

Gość gość
Też mi sie tak wydaje że nic z tego.

Gość gość
Może był zainteresowany, ale widział z twojej strony obojętność.

Gość gość
Dlaczego tak uważasz?

Gość gość
mogło tak być

Gość gość
Moim zdaniem nie jest wykluczone, że jest Tobą zainteresowany. Zmienne zachowania to wahania nastrojów typowe w takich wypadkach, lub faktycznie testuje Twoje zachowanie, jak zareagujesz, bo od Twojej reakcji zależy czy on odbierze Cię jako osobę zainteresowaną czy nie. Takie jednak zachowania bardziej są typowe dla kobiet niż facetów.....tak mi się wydaje.

Gość gość
Po prostu jesteś pospolita idiotką, jestem miły dla większości kobiet, ale nie lecę na nie, mogę im pomóc jak zepsuł jej się samochód i z taką idiotką miałem do czynienia. Po prostu pomogłem koleżance, bo popsuł jej się samochód. Poprosiła mnie o pomoc. Pomogłem, nic więcej nie chciałem. Ona prawie wprosiła mi się jako osoba towarzysząca na wesele do mojego brata, bo akurat pokłóciłem się z kobietą mojego życia o czym ona dobrze wiedziała. I cała tej intryga, tak mnie zniechęciła do niej, że wróciłem do mojej kobiety. Wy baby myślicie, że jak ktoś chce pomóc to na zabój zakochany!!

Gość gość
Jakby był zainteresowany to byłby z Tobą nikt nikogo nie zmusza!! Nie zakładałabyś głupich topików!! Facet miły i ma Ciebie w duszy!!