Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEDAWKOWANIE E PAPIEROSA MOZLIWE ? ILE ?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie ile trzeba wypalic liguidu do e-papierosa aby przedawkowac nikotyne ? moje liguidy maja 18 mg /10 ml ile bym musiala wypalic aby sie cos stalo? nie znam sie na tym a nie chce przesadzic:(

Gość gość
nie wiem ,ja kopce non stop 20/24h i to extra hight 24 mg/10 ml i nic mi nie jest

Gość gość ta powyżej
10 ml takiego płynu ( gęsty firmy liquien) mam na 2-3 dni

Gość gość
dzieki za info ;) moze ktos jeszcze sie wypowie?:)

Jak przesadzisz to się zorientujesz, ponieważ zwymiotujesz. Pal to jak papierosa, powiedzmy co godzina przez 4 minuty i będzie ok :-). Jak przez cały czas ssiesz tego smoczka to Cię zemdli.

Gość gość
Można :) Ja przedawkowałam paląc 36 a nie 18 co prawda. Zauważasz to, bo boli Cię głowa, masz nudności, biegunkę, w moim przypadku bardzo przyśpieszone tętno. Ile trzeba palić, zeby zrobić sobie poważną krzywdę? Nie wiem.

Gość gość
aha dzieki ;) a ile wy palicie ja tak pale co godzinke ale chcialabym tak co 20-30 minut poniewaz mnie ciagnie do zajarania :/ ale nie wiem czy nie przesadze i troche sie boje dodam ze liguid wlewam tylko raz na dzien i taka buteleczka to mi wystarcza na okolo 4-5 dni ...

Gość gość
dodam jeszcze ze wlasnie rzucilam papierosy i kupilam tego e-papierosa bardzo mnie ciagnie do zapalenia ale od rana jakos sie trzymam :) bez e-papieorsa to nie bylo by nawet mowy o rzuceniu poniewaz wypalalam okolo paczki dziennie jaralam jak smok :/

Gość Juwenia
Spokojnie, wapuj olejki mocne jakich Ci potrzeba, kontroluj tylko ile. Bo oczywiście jest trudniej przedawkować liquidy od analogów, ale można. Ja kiedy czuje, że coś jest nie tak to odkładam. Może ze dwa razy mi się zdarzyło, ale to jeszcze gdy paliłam 20 mg od tabaque. Teraz raczej już mi się to nie zdarzy :)

Gość gość
Ja palę ONE z niską zawartością nikotyny i nie martwię się o przedawkowanie. Każdy ma swoje sposoby :)

Wydaje mi się że nie można przedawkować przy normalnym użytkowaniu, fakt że palę zerówki albo greensmoke. Ogólnie staram się palić takie gdzie jest najmniej nikotyny.

Przedawkowanie nikotyny w trakcie elektronicznego palenia jest możliwe,objawia się problem ze wzrokiem, biegunka, oszołomienie, zawroty głowy, dezorientacja, drżenie rąk, ogólne osłabienie organizmu. W takich przypadkach najlepiej na jakiś czas zrezygnować z papierosa elektronicznego. Znajoma paliła na początku wchłaniała duże ilości olejku z e papierosa, źle się poczuła poszła do lekarza tam dowiedziała się że za dużo pali.