Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry wieczór dla najkochańszej

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór moja Najkochańsza.

Gość wypije kawe
ostatnio jemy razem śniadania, obiady, kolacje i jesteś cuudowny bo nie wybrzydzasz- wszystko ci smakuje

Gość gość
ja nigdy nie wybrzydzałem

Gość gość
No nie dąsaj się misiaczku. Jak tam minął Ci/ci dzień?

Gość gość
całkiem niezle,ja

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweDobry wieczór dla najkochańszej Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Dobry wieczór dla najkochańszej gość dziś Dobry wieczór moja Najkochańsza. wypije kawe dziś ostatnio jemy razem śniadania, obiady, kolacje i jesteś cuudowny bo nie wybrzydzasz- wszystko ci smakuje gość dziś ja nigdy nie wybrzydzałem gość dziś No nie dąsaj się misiaczku. Jak tam minął Ci/ci dzień? Inne tematy z tej kategorii wszystko przez przyjaciółkę Po co slub?? gość dziś haha wpierdlają śniadania wspolnie :hahaa i pisza do siebie na forum , p**********y psychopata całkiem niezle

Gość gość
Dobry wieczór mój Romeo!Uczucie moje do ciebie wciąż płonie niezmiennie od roku.O najdroższy czy ty wiesz jak mi źle kiedy nie ma cię!Poczuć twoja bliskość to jedyne czego teraz pragnę.