Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nina1298

Slabo widoczna druga kreska

Polecane posty

Czesc dziewczyny . Po krotce opisze swoja sytuacje . Od 6 miesiecy staram sie z narzeczonym o dziecko . 5.03.2015 roku dostalam lekkie plamienie , zauwazylam troszeczke krwi na papierze toaletowym. Pozniej 6.03.2015 dostalam @ tylko ze inny niz zawsze duzo slabszy bez zadnych objawow. skonczyl sie po 3 dniach. Dzisiaj o godzinie 18:00 zrobilam test ciezowy poniewaz nie dawalo mi to spokoju i otrzymalam bardzo slabiutka druga kreske . Czasami kreci mi sie w glowie i jest mi niedobrze aczkowliek zadnych wiekszych objawow nie mam. Jak myslicie czy to moze byc ciaza? Kiedy powinnam powtorzyc test ? Prosze o pomoc

Gość gość
Tak ciężko poczytać w internecie i musisz się o wszystko pytać? Idź na betę i się dowiesz. Krew się nie myli

Gość gość
mogłaś być w ciąży i poroniłaś a ta słaba kreska to bhcg jeszcze nie spadło

Do Gosc po to jest forum zeby sie pytac . A na bete w tym momecie nie moge isc poniewaz nie mieszkam w polsce tylko w Holandii i zeby pojsc na bete najpierw musze isc do ogolnego lekarza ktory mi da skierowanie do ginekologa a w tym momecie nie moge tego zrobic musze poczekac do nastepnego tygodnia dlatego pytam sie na forum moze ktoras uzytkowiczka miala podobna sytuacje .

Gość gość
Skoro nie możesz iść na betę to zrób test za kilka dni i się okaże, może poronilas ciążę

Gość gość
wrzuć zdjęcie testu

Gość gość
Nie możesz zrobić badania prywatnie?! Pierwszy raz słyszę żeby w Holandii dostęp do badań był ograniczony, idziesz do pierwszego pierwszego laboratorium i prosisz o zrobienie testu, płacisz i odbierasz potem wyniki. Zapewniam Cię że w Polsce wygląda to tak samo, rzadko kiedy ginekolog nawet daje skierowanie na to badanie, kobiety robią prywatnie i to po prostu taki pewniejszy test ciążowy... Jeśli dalej masz jakieś opory, to po prostu powtórz test ciążowy za kilka dni, jeśli kreska będzie wyraźniejsza to prawdopodobnie jesteś w ciąży, jeżeli będzie bledsza albo nie będzie- to raczej nie.

Nie moglam wytrzymac i zrobilam jeszcze jeden test wczoraj o godzinie 22:00 druga kreska juz sie nie pojawila , juz stracilam nadzieje.