Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katerinka17

handjobe, jak to zrobić tak mega dobrze?

Polecane posty

od niedawna zaczęlismy z moim chłopakiem się zabawiać i pieścić. Poprosił mnie, żebym zrobiła mu dobrze rączką, spróbowałam ale jakoś chyba nie było rewelacji... jestem niedoświadczona, to są moje pierwsze takie doświadczenia. Nastepnym razem chciałabym go mi,e zaskoczyć i zrobić mu ręką tak mega dobrze, żeby naprawdę odleciał. Jakieś rady, sugestie? Panowie, co lubicie, co was podnieca? Dziewczyny, jak wy to robicie swoim facetom? podpowiecie mi jakieś ruchy, technikę no i co zrobić żeby był dobry poślizg i żebym miała pewnośc że go to nie boli i że nie zrobię mu krzywdy?

Gość gość
reką mu dobrze nie zrobisz ja np. jak mi dziewczyna reką dobrze robiła to sie spuścić nie mogłem musiałem sam to dokończyć wolalem jak brała do buzi jezykiem go lizała i takie tam

Gość gość
mega to słowo z matematyki, oznacza milion czegoś ., megaom to milion omów, megawolt to milon woltów, megawat to milion watów itp itd.. chcesz komuś zrobić "milion dobrze"???? och te dzieci :)

Gość gość
Najlepiej niech sam pokaże jak się onanizuje i obserwuj jakie ruchy i z jaką siłą robi. Czy on również zaspokajał cię ręcznię i podobało się?

Gość gość
Handjob;)

tak, on też pieścił mnie paluszkiem, było fajnie ale bez fajerwerków, może dlatego że to pierwsze moje doświadczenia... jakoś było chyba mi za sucho...

Gość gość
Nie byłaś dobrze podniecona więc było sucho. Z czasem jak się bardziej podniecisz to będziesz tam wilgotna. Czy robił ci minetkę?Jak było?

Gość gość
nie da sie tego zrobić dobrze , bo facet sam sobie moze to zrobić , a loda sobie nie zrobi.. widac , ze jesteś poczatkująca w seksie , bo my faceci nie lubimy ręką , bo sami sobie możemy to zrobić .. Chcemy od was tylko loda .

Gość gość
lubimy rączką, lubimy . samemu to ni to samo co damska raczka i penis. Oczywiscie lodzik jest the best

Gość gość
Lata praktyki tak odrazu sie nie nauczysz

Gość gość
To zaden problem. Mialam 14 lat, jak pierwszy raz zrobilam facetowi handjob. Facet mi mowil jak mam robic. Bylysmy z kolezanka na plazy naturystow, i namowilysmy faceta zeby nam pozwolil.

Gość gość
Najwazniejsze to prawidlowo go wziasc do reki.

Gość gość
zgadzam sie najwazniejsze to do reki dobrze wziasc i odpowiednio poruszac

Gość gość
Ja masuję najpierw delikatnie, potem mocniej, nie zapominam o jądrach. Czasami poliżę. Mój facet ma już swoje lata i potrzebuje czasami wspomagania i mam pod ręką zazwyczaj żel na potencję (np. http://freetaboos.pl/lovely-lovers-potencja-i-silniejsza-erekcja-potency-gel-150-ml-p-861.html) Wtedy dłużej jest sprawny - też coś muszę z tego mieć :)))

Gość gość
Racja - nam też musi być o.k.

Gość gość
Stosunku jeszcze nie mialam, ale kiedys namowilysmy zonatego faceta na plazy naturystow, zeby nas nauczyl. No i bylo super.

Gość gość
Czy mozna to robic dopiero od 15lat, czy mozna juz wczesniej? Przeciez to nie seks.

Gość gość
Nie wiem.

Gość gość
Ja robilam wczesniej.

Gość titi12
To dla mnie zaden problem. Juz dawno wiem jak to sie robi.