Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest, że po porodzie Wam się wszystko zwęża i waginy są lepsze niż były?

Polecane posty

Gość gość
Tu siedzą same pochwy i krocza, ewentualnie macice i ujścia pochwy :D jak zwykle awantura, która ciaśniejsza :D i czy im się rozciąga, czy nie :D

Gość gość
Kafe znawczynie anatomii... A piszą takie bzdury, że szkoda czytać. Racje miała najwulgarniejsza, że każda ciąża coś zmienia.

mnie się nic nie zwęziło :) Ale nie ukrywam, ze po porodzie mam fajniejszy seks. Natomiast domeną kafe jest przeinaczanie słów- tak zwany wtórny analfabetyzm. Jak napisałam, ze nie czuję różnicy i, że mam fajniejszy seks zostałam wyśmiana i zrozumiana, ze mi sie pochwa zwęziła :) Ot taki urok tego forum.

Gość gość
bo one kochana wiedzą lepiej jakie TY masz kroczę i pochwę bo tu same medium siedzi :-D

Gość gość
Gdzie tu logika, ja pytam? Po co wam te ciasne pochwy, cesarki, plastyki skoro każda szanująca się matka Polka według zasad kafe, po porodzie nie uprawia juz seksu... Nie ma libido, cały czas trzyma dzidzie przy cycusiu, męża odstawia na bok, całe dnie spędza spacerując z dzidziusiem i podlewając eko uprawy, piekac ciasta, mając kibel, plujac jadem na wrogów nr 1 czyli teściowa i szwagierke:) Standardowo "uśmiech dziecka jej wszystko wynagradza" i "wiedziala ze macierzynstwo wymaga poswiecen".

Gość gość
Zadałam pytanie i nie wiedziałam, że taka dyskusja będzie :P Ja po sobie widzę (nie rodziłam, w ciąży nie jestem), że pochwa mi się zmieniła nieco po rozpoczęciu współżycia (przez wiele miesięcy stosunki były baaardzo utrudnione, mimo braku już błony), ale coś tam się mi rozciągnęło (i całe szczęście, badania ginekologiczne, tampony itp to koszmar czesto był) x Ale że panie nie odróżniają krocza od pochwy to się nie spodziewałam :D