Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crissstiano

mlody kochanek

Polecane posty

Gość crissstiano

Co sadzicie o seksie z duzo starsza kobieta o 20-30 lat

Gość gość
ja mam kochanka młodszego o 14 lat . ma 21 l.

Gość gość
To jest niesmaczne - zawsze patrzę na takie kobiety dziwnie. Zreszta młodym też się dziwie, że chce im się przepychać takie stare kominy....

Gość gość
fakt - starość nie powinna sie bratać z młodością w łóżku.

Gość gość
ja nie jestem stara. mimo ze mam 35 lat

Gość gość
to chyba kwestia struktury psychicznej, dlatego jest indywidualna - jestem kobietą i jeśli mój luby mógłby być moim synem, mam blokadę - podświadomie przeliczam...

Gość gość
dla mnie moj kochanek mimo ze ma 21 lat , nie jest dziecinny , wręcz bardzo rozsądny , i powazny , ja czuje sie przy nim troche jak nastolatka , gdyby ktos nie wiedzial ile mamy lat , nie powiedzialby nigdy zze taaaka roznica miedzy nami .

Gość gość
To prawda, że kobiety teraz potrafią o siebie zadbać i wyglądać młodziej. A co do kochanka, to jeśli chodzi tylko o romans - to nie ma co dyksutować tylko korzystać :) Ale związek, to miałabym opory - nawet głupie spotkanie z przyszłymi teściami, moimi równolatatkami - czułabym się niezręcznie....

Gość gość
Znałam paru rozsądnych młodych męzczyzn, z natury poważnych, ale jednak z racji wieku z idealistycznym podejściem do życia, ja jestem juz realistką. To miłe słuchać ich podejścia do życia, ale bałabym się związku, bo cały czas byłabym w stresie, kiedy mu sie zmieni, zwłaszcza że czas działa mi na niekorzyść... :( A że mu sie zmieni, to jestem pewna, bo wiem, że jak ja patrzyłam na życie 18 lat temu...

Gość gość
Ohyda młody kochanku. Zalecz otarcia c***a których nabawiłeś się przepychając złogi po setkach kochanków starego komina.

Gość gość1601
Musiałaby zapłacić tak jak każda inna