Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem tak głodna że nie mogę zasnąć ratunku

Polecane posty

Gość gość

bo zaraz normalnie rzucę sie na lodówkę a mam tam pyszności ,no i rzecz jasna jestem na diecie ,zjadłam dziś 1550 kal

Gość gość
ide coś zjesc przez ciebie:O

Gość gość
jednak nie dałam rady ,żrę ziarnistą bułe z serem sałatą sopocką i mnóstwem warzyw ,narazie jedną ,ale zaraz chyba pójde po drugą ,nigdy nie schudne ,jestem beznadziejna ! a biegałam 1,5 h i rano byłam na 90 min na basenie

Gość gość
no i mielę drugą bułę ,nienawidzę siebie!

Gość gość
zacznij walić amfetamine nie bedziesz czuć głodu w ogóle

Gość gość
w życiu ! z narkotyków (bo tak to nazywają ) to tylko domowej roboty marysia i ...gastro :D

Gość gość
głowa do góry! tez jestem na diecie ale zjadłam dzisiaj lasagne i kawałek ciasta do tego i tak mi to nie dawalo spokoju ze własnie wygramoliłam sie z łóżka i zzrobiłam cały killer z chodakowska, hehe. poprostu jutro poruszaj się i nastepnym razem nie kłac tego sera na kanapke, tylko np same warzywa, bedzie dobrze!

Gość gość
boze kładz* oczywiscie, nie wiem skąd ten wybryk

Gość gość
ja jadłam ostatni posiłek o 19.30 na paczatku było ciężko ale teraz ..silna wola i tylko to.. i zadbać o to by zjeść rano ja jem 4-5 posiłków dziennie śniadanie 2 śniadanie i obiad orzekąka i lekka kolacja ważne by sniadanie pierwsze było ciepłym posiłkiem jak i obiad a kolacja właśnie nie..po kolacji piję 2 herbaty zielone i wodę i tak od miesiąca i z wagą też dobrze. pamiętaj tylko silna wola

jak jestes glodna przed snem,to trzeba duzo pic...najlepiej wode mineralna,albo herbaty ziolowe,a jak niepomaga to mozna zjesc jakiegos owoca,jak dla mnie jablko jest najlepsze....no i polecam suplementy diety ja stosowalam www.actislim.pl poczytajcie same i ocencie:)