Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiecy wytrysk pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Hej poznalem ostatnio dziewczyne 29lat na dzien kobiet po kilku drinkach wyladowalismy u mnie w lozku po seksie zobaczylem przezroczysta plame na poscieli spytalem sie co to na co ona "hihi ha ha to tylko ja" pomyslalem ok i nie poruszalem juz tego tematu umowilismy sie u mnie na weekend i masakra co sie stalo troche wypilismy kochalismy sie non stop przez prawie 3 godziny miala 9 orgazmow i szok cale wyro mokre ! doslownie! jak wyszla do tolatety to musialem zmienic posciel slyszalem o czyms takim ale pierwszy raz sie spotkalem osobiscie pomimo ze mialem sporo kobiet w swoim zyciu jest bardzo sympatyczna myslalem zeby sie z nia pospotykac ale troche mnie to przeraza ze tyle sprzatania pozniej bedzie... macie tak dziewczyny? idzie to jakos ograniczyc? zawsze sie tak dzieje? sam nie wiem co mam o tym myslec z jednej strony to bylo nawet takie podniecajace a z drugiej to omg! wtf... mam mieszane uczucia ale ten tyleczek taki mega latino ciezko mi z niej zrezygnowac tylko kto to bedzie sprzatac za kazdym razem :/

Gość gość
taki leniwy jestes ze nie chce ci sie sprzatac ? chyba warto po tak za je bisty m seksie

Gość gość
narazie niby i warto ale nie chce sie angazowac i jej jesli ma tak byc za kazdym razem sa tu jakies dziewczyny ktore tak maja? czy to normalne?

Gość gość
ja mialam tak tylko z jednym partnerem , to byl najcudowniejszy sex w moim zyciu .. inni mnie az tak nie podniecają ..:(

Gość gość
Ja myślę,że ona nie miała żadnego wytrysku tylko...:D

Gość gość
co ty ziomek widzialem to bo sie przyjzalem raz przy zapalonym swietle lezala na pleckac a ja ja posuwalem od przodu na pagoniki i w pelnym momeci bez wiekszego cisnienia nagle wyplywa taki bialy plyn masakra ja na poczatku nie wiedzialem o co chodzi czulem ze cos sie mokro robi a ona zaciesza i sobie liczy 7...8 .. masakra jednak cos w tym jest ze kobiety maja swietne orgazmy i to po kilka razy a faceci jeden i to jeszcze ujowy :D

Gość KiloGwoździ
Człowieku, masz 29 lat i dopiero teraz dowiadujesz się o kobiecym wytrysku ? Co ty wcześniej pukałeś ? deski ? rękę ? W lesie mieszkasz ? Czy taki jesteś po prostu kiepski w łóżku i niedouczony ? Udała Ci się sztuka, którą wielu by chciało posiąść (z postu, to raczej zasługa dziewczyny). Przeszkadza Ci mokre prześcieradło, to kochaj się na podłodze i ścieraj mopem. Głupi wątek jak i autor.

Gość gość
taki orgazm jest najcudowniejszy dla kobiety. sama miewam takie ale jest to tez zasluga partnera. nie kazdy potrafi tak sie dobrac zeby kobieta byla w 10000% zadowolona. powinienes byc szczesliwy,a nie narzekac

Gość gość
z ta podlaga to nie bylby taki pomysl gdyby nie fakt ze mam wykladziny w domu :D wiadomo niemnie to oceniac ale dziewczyny z ktorymi sie spotykam sa mega zbokami moze nie tyle ze na poczatku ale w trakcie trwania relacji sie rozkreacja bo udzielaim sie klimat nie jestem jakos mega wyposazony bo mam 17cm ale za to grubaszek :P szczerze to mialem okolo 60 dziewczyn w swoim zycu poki co niektore kompletne wariatki skakaly wrzeszczaly niektore kipialy od soczkow ale takiego czegos jeszczena oczy nie widzialem lol umowilismy sie na sobote ona ciagle mi pisze sms ze jest napalona i mokra non stop z jedej strony jestem podekscytowany a z drugiej jak sobie pomysle ze zaraz bede lezec w mokrym wyrze calym...:D brak slow

Gość gość
mozesz podkladac recznik albo kupic przescieradlo z cerata i problem z glowy

HALLO KAFETERIA !!!! Ja wiem ze jeszcze nie ma wiosny ,a po zimie malo ludzi odwiedza ten Portal, ale podszywanie sie pod internautow jest delikatnie mowiac DZIWNE !!! Te "niby" pytania sa zbyt naiwne . poprawcie sie prosze. Lubie was......... (narazie)....

Gość gość
aaa ja podejrzewam ,ze moglabym miec takie wytryski gdybym sie nie hamowala, jestem 10 lat po slubie, mam 31 lat i teraz ogromna chcice non stop, ale krepuje sie męża, bo on jakis taki powsciagliwy no i nieraz jak jest bardziej mokro to wlasnie widze ,ze ukradkiem sie wyciera, przykro mi wtedy, zreszta,ze on sie malo stara i czasem sam dochodzi i juz konczy, zostawiajac mnie mega podnieconą.... i musze obejsc sie smakiem, ja teraz chce i moge bardzo dlugo, a jego to meczy po prostu i widze,ze czuje sie zniecierpiliwony

Gość gość
wiesz wszystko fajnie zeby to bylo raz i nawet konkretnie ale 9 razy masakra ... troche dziwne uczucie jak lezysz w takim mokrym wyrku :D boje sie ze ona tego nie opanuje z jednej strony super bo swietnie sie bawi z drugiej nie zamieszkamy racej ze soba wiec spotykajac sie u mnie cale ogarnianie tego balaganu byloby po mojej stronie

Gość gość
To zerwij kontakt i nie pieprz.

Gość gość
gość dziś Tak sobie liczyłeś ile razy miała wytrysk? Piszesz, że 9? Więc ci mówię, że to żaden rekord:D

Gość gość
Kobieta wytrysku nie ma tylko sluz. A przezroczysty znaczy ze ma plodne.. Jak sucha jest tzn malo sluzu to nieplodne.. Jakis niedouczony jestes

Gość gość
Gosc20:06 A jaki jest Twój rekord?

Gość gość
Niedouczony to Ty jesteś pajacu, nawet nie wiesz co to wytrysk :D

Gość gość
gość dziś do ciebie to było niedouczony :D

Gość gość
gość dziś 9 x 2

Gość gość
Miałam takie orgazmy z 2 partnerami . Z 1 robilismy to na tylnym siedzeniu auta , co 2 dzień (auto sprzedał po pol roku) od ciągłej wilgoci ,wiecie co się stało z tylnia kanapa ,haha...ten związek trwał 3 lata, odchodzilam i wracalam...byliśmy uzależnieni od siebie na tle sexualnym. Po prostu ciągle sex , jak wykrecalam numer do niego między udami miałam Niagare , minęło od ostatniego spotkania 6 lat , a teraz pisząc o nim ,wspominając aaaaaa muszę k***a zmienić majtki hehe. 2 był tez boski/brutalny , wiele mnie nauczył ,podniecal mnie, miał wzrostu 190cm a ja 155cm ... i ogromnego .. Nazywałam jego "to"prezesem :D tryskalo ze mnie na wszystkie strony, po sexie przescieradlo można było wykrecac - dosłownie . Miał bardzo dozy temperament , ja tez . Gdy wychodzilismy z hotelu ,wszyscy napotkani dziwnie się usmiechali hihi . Teraz mam męża , sex ale nie taki . Nie jestem taka mokra, nic nie tryska..jest zwyczajnie . Nie robi ze mną to co oni, nie nakręca mnie tak .Kocham ale sex bez polotu.

Gość gość
9x2. .. a w jakim przedziale czasowym?

Gość gość
Gość 20:46 Bo może ty potrzebujesz porządnego sprzetu, by znowu wytrysnac; takiego jak cie wcześniej zadowalal?

Gość gość
Hej. 🖐️Pomarańczowe piz/dy mają najlepsze wytryski tuż obok, znaczy z pomarańczowych dóóp, przeterminowanym sokiem.Hej. 🖐️

Gość gość
hehe nie liczylem ona liczyla :) szczerze to mialem to w doopce ile razy dojdzie tylko ja rznalem ile fabryka dala a ona jak jeczala i sie cala rzucala nagle taki banan na twarzy i nie wiadomo o co kaman a wyro az plywalo jak to ktos wczesniej dobrze ujal mozna bylo wykrecac przescieradlo dobrze ze nie za duzow materac poszlo ... dla mnie ilosc orgazmow nie ma zadnego znaczenia tzn u kobiety lubie kiedy sa zadowolone ale bez przesady skupiam sie tez na sobie a u nas to wiadomo ...chociaz tak zle nie bylo przez niecale 3 goziny spuscilem sie 3 razy nie wiem co nam dosypali do drinkow wczesniej ale to byly 3 godziny takiego j****ia ze ona codziennie mi wysyla esemesy ze chce sie ****** :D :D :D a zanim wskoczylismy do wyra to pozowala na taka niedostepna chcialabym cie blizej poznac bla bla bla moze spacer...po co do ciebie... h u j z tym wyrem najwyzej sie kupi nowy materac wysylam jej zeraz eska zeby sie zameldowala na sobote obowiazkowo bo sie niezle nakrecilem w sumie mam jeszcze dwie inne dziewczyny tez sa ostre ale ta to jak jakis dzikus z budzu wypuszczony lol