Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sofffa

Chiński kwas hialuronowy usieciowany opinie

Polecane posty

Pojawiły się chińskie kwasy hialuronowe usieciowane na rynku ,który jest najlepszy,który polecacie?

Gość gość
a do czego to sluzy ?

Gość gość
Chińskie, koreańskie, mongolskie....dziewczyny, i co jeszcze?! Czy wy jestescie normalne? albo sobie zrobicie krzywdę albo innym....masakra. Jest tyle bardzo dobrych produktów na rynku. Ja, tzn mój lekarz uzywa ZFill - niemiecki produkt, który jak ostatnio czytałam na stronie tej firmy co je wprowadza na rynek (nie pamiętam dokładnie, chyba IMESO.PL), że ZFill dostały nagrodę od dermatologów estetycznych w niemczech: NAJLEPSZY WYPEŁNIACZ! Nie żartujcie z chińszczyzną bo wam skóra odpadnie i zamiast powiększyć będziecie chodziły z dziurami na twarzy:)

Proszę o konkretne opinie(NA TEMAT) osoby,które zastosowały już chińskie kwasy hialuronowe :) Inne kwasy mnie nie interesują,a zwłaszcza stosowane przez lekarzy i nie interesują mnie ci lekarze :)

Gość Svi1
Ja uzywalam TopQ i jestem zadowolona, dziala jak kazdy inny Najwazniejsze by byl przebadany i mial atesty

...oczywiscie ,że mial atesty,z resztą na stronie alegro tez pokazane te atesty.pozdrawiam

Gość edi1975
hej dziewczyny,ja tez podalam Topq nr.2 i rowniez na razie jestem zadowolona :)))EDI

Gość gość
Raczej bym nie zaryzykowała i nie wstrzyknęła chińskiego kwasu.Skąd mamy wiedzieć co tak naprawdę jest w tej strzykawce.Po chinolach wszystkiego można się spodziewać.

I zrobiłam i różnicy między top-Q a princess nie widzę żadnej na chwilę obecną.Zobaczymy jak z trwałością.

niestety ale w krótkim czasie efekt po mocnym chińskim kwasie się ulotnił:-( szkoda,bo wierzyłam że znalazłam zamiennik droższych kwasów.Po lżejszym chińskim kwasie w ogóle znaku nie było mimo 2ml. Ja już do niego nie wrócę,ale inni mogą testować,może nie każda skóra tak go wciągnie :-)

Gość gość
ja używam top-Q i jest u mnie dobrze...na początku wiadomo wszystkie się wchłoną,bo skóra musi się nasycić...ale po kilku razach jest ok..u mnie długo trzyma się efekt po Top-Q..

Gość gosiek
Dnia 24.03.2015 o 22:09, Sofffa napisał:

Proszę o konkretne opinie(NA TEMAT) osoby,które zastosowały już chińskie kwasy hialuronowe 🙂 Inne kwasy mnie nie interesują,a zwłaszcza stosowane przez lekarzy i nie interesują mnie ci lekarze 🙂

chinski kwas usieciowany otesaly. przedstawiciel jest w Gdansku. jest bardzo dobry. pracuje na nim juz 3 lata,