Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla chłopca Milan.

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie super i nieoklepane. Co myślicie?

Gość gość
idealne dla potomka dwójki debili pochodzących z patologicznych nizin

Gość gość
co to za imie?juz nie ma innych?

Gość gość
to nie jest czeskie imię tylko słowiańskie ;)

Gość gość
Milan – jedno z licznych staropolskich zdrobnień od imion zaczynających się na Miło-, takich jak Miłobor, Miłobrat, Miłogost, Miłgost, Miłorad, Miłosław, Miełosław, Miłostryj, Miłowit, Miłwit, Miłosz. Jako oddzielne imię funkcjonuje zwłaszcza w krajach południowosłowiańskich, takich jak Serbia, Słowenia, a także w Czechach i na Słowacji. W Polsce rzadko spotykane. Żeńskim odpowiednikiem imienia jest Milana, Milena Milan imieniny obchodzi 19 maja i 18 czerwca.

Gość gość
ojciec mojej przyjaciółki ma tak na imię, tyle, że on jest pół Czechem i stąd takie imię.

Gość gość
albo menchester a dla dziewczynki barcelona albo wisła

Gość gość
Milan pięknie :) nie przejmuj się autorko tutaj ktokolwiek pyta o imię inne niż 20 sztandarowych z PRL-u to jest patologią, debilem, nie ma pomysłu, robi dziecku krzywdę i słyszy, że jest przecież tyyyyle innych :P Cóż ludziom nie dogodzisz :)

Gość gość
Kacper, Marcel, Kuba, Filip - infantylne, oklepane, dobre dla dzieci nie dla dorosłych ludzi. Jan, Stanisław, Franciszek - dla starych dziadków nie dla dzieci Marcin, Sławek, Łukasz, Paweł - imiona dawane za naszych czasów, za dużo tego, pospolite Olivier, Ksavier - patologia i niziny społeczne Zdzisław, Zbigniew, Henryk - PRL, imiona dla pijaków z bramy Dawid, Szymon - ŻYDY! Robert, Michał, Kornel, Gabryś - pedalskie Wojtek, Bartek, Mikołaj - bleeee, rzyyyyyg!

Gość gość
10.05 ty najlepiej wiesz cebulaku jakie imie jest najlepsze :o tylko krytykowac najlepiej. Autorko, nie przejmuj sie idiotami. Tu malo komu dogodzisz. a przeciez to twoja sprawa jak dasz na imie dziecku.

Gość gość
Najgorsze co można zrobić to zapytać o zdanie na kafeterii, przecież to jest banda trolli dla których jedynymi słusznymi imionami są Anna i Adam.

Gość gość
Bardzo fajne imie i do tego slowianskie. Bardzo mi sie podoba.

Gość gość
Bardzo fajne imię :)

Gość gość
Gościu z 10:05. Czy ja Ciebie pytałam o opinię w sprawie imion, które wymieniłeś??? Wisi mnie co sądzisz na ich temat! Pytałam o imię Milan!!!

Gość gość
juz aczyna byc populare w pl mym zdaniem ladne Mlina0syn mej siorki , ojciec jest fanem AcMilan stad imie dla synka. piekne

Gość gość
gość dziś pustaku to była taka ironia do tych biadolących na imiona, że tu na kafe się żadne nie podoba i do każdego jakiś głupoty dopowiadają, ten komentarz był ewidentnie po twojej stronie :o wszyscy załapali tylko nie ty idiotko :o chyba faktycznie takie nowomodne imiona wymyślają bezmózgie patolki, a ja chciałam wierzyć, że nie, że to kwestia gustu i zawsze broniłam tu najrozmaitszych imion. Teraz widzę jak bardzo się myliłam!

Gość gość
Moj kuzyn urodzony w Czechach ma tak na imie. Ladne:-) Jak bede miala syna tez mu tak dam. Nie pytaj tylko daj jak Ci sie podoba.

Gość gość
Moja kolezanka mieszka w niemczech a tez dala synowi Milan.

Gość gość
Właśnie popisałeś/aś się wielką inteligencją i wysoką kulturą osobistą wyzywając autorkę. Spadaj stąd trollu!

Gość gość
fajne :)

Gość gość
nie burz się autoreczko :) nie umiesz czytać ze zrozumieniem i masz problemy z rozumieniem KONTEKSTU, cóż.... nie jesteś zbyt lotna. proponuję dla twojego syna imię Brajan :) będzie w sam raz

Gość gość
Brajan bleee..... ta..... faktycznie piękne... :o

Gość gość
Ruch Chorzów, albo Górnik Zabrze lepsze niż Milan i przynajmniej swojskie. albo chociaz Kolejorz

Gość gość
mój pies wabi się Milan, uroczy kundelek ze schroniska

Gość gość
Ale beka...płyn do płukania Milan jest w biedronce

Gość gość
Nie moja bajka, ale to tylko i wyłącznie twój wybór. nie pytaj się na forum co ludzie sądzą bo nie zobaczysz niczego oprócz krytyki. nie ważne o jakie imię zapytasz, zostaniesz zhejtowana :) Nie oglądaj się na forumowiczów, teściów, koleżanki czy panią Zosię z sąsiedztwa, porostu nazwij syna tak jak Ci się podoba i tak żeby to coś dla Ciebie znaczyło. Opinie obcych ludzi nie są w życiu ważne. Pozdrawiam.

Gość gość
ludziom to się podoba tylko Jaś Staś i Franek no i oczywiście Kubuś gdzie co drugie dziecko ma tak na imię a co inne to trzeba zwyzywać.. a imię piękne :)