Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla wszystkich które mysla o aborcji

Polecane posty

Gość gość
tylko obejrzyjcie caly od poczatku do konca

Gość gość
nikt go nie skomentuje? przeciez wiekszosc twierdzi ze to nie dziecko.

Gość gość
Nie ruszają mnie takie filmy ani trochę

Gość gość
i pewnie zrobiłabyś to samo co ta szmata na tym filmie,ale jak ktoś jest pozbawiony uczuć to nie można się spodziewać innej reakcji

Gość gość
Nie, najlepiej urodzić, a potem wypominać przy każdej okazji "przez ciebie musiałam zrezygnować ze wszystkiego!" albo "przez ciebie zmarnowałam sobie życie!" To naprawdę lepsze :D Jak przestanie się piętnować kobiety oddające dziecko do adopcji, będzie mniej aborcji. Niestety, na ten moment większym "grzechem" wg społeczeństwa jest oddać "obcym ludziom" niż dokonać aborcji.

Gość gość
Nie zrobilam. Zresztą gdybym była w ciąży i miała aborcję to akurat nie bardzo bym się przyjmowała czyimś zdaniem. Moja macica, moja sprawa.

Gość gość
Może niech każdy zajmie się swoimi sprawami, zamiast dyktować innym co mają robić!!! Dobrymi radami to piekło wybrukowane. Wolałabym usunąć niechcianą ciążę niż oddawać narodzone dziecko do adopcji. To dopiero trauma na całe życie, że nie masz pojęcia jak traktowane jest dziecko, które urodziłaś. Może jest u takich rodziców "zastepczych" jak ci z Pucka? Może ktoś robi mu krzywdę, może jest chore? Nigdy w życiu do czegoś takiego bym nie dopuściła :(

Gość gość
Zresztą gdybyś choć trochę myślała i się doinformowala to wiedzialabys, ze lekarz na tym filmie wykonał wiele aborcji, a później stał się wielkim obrońcom życia. Coś jak Chazan albo poseł Pięta

Gość gość
"To dopiero trauma na całe życie, że nie masz pojęcia jak traktowane jest dziecko, które urodziłaś. Może jest u takich rodziców "zastepczych" jak ci z Pucka? Może ktoś robi mu krzywdę, może jest chore? Nigdy w życiu do czegoś takiego bym nie dopuściła" O mój Boże co za pokręcona logika. Mordując dziecko myślisz że jesteś lepsza od tych z Pucka. Nie. Nie jesteś lepsza. Jesteś taka sama albo i gorsza.