Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UŚMlECHNlJ SlĘ

Uśmiechnij się!!! Chwila relaksu!

Polecane posty

Gość UŚMlECHNlJ SlĘ

Zapraszam wszystkie mamy, które chcą się wyluzować choć na chwilkę. Wklejamy tu wszystko, co zabawne. Śmieszne historyjki z naszego życia, demotywatory, dowc**y itp., co chcecie, byleby było wesoło. Trzy, dwa, jeden... start!

Hehe dobre:) A kto jest lepszym przyjacielem kobiety: mąż czy pies? Zamknij psa i męża w bagażniku na godzinę. Po tym czasie wróć i zobacz, kto się będzie bardziej cieszył na twój widok :)

Gość gość
Rano maz wchodzi do kuchni, zona szykuje sniadanie. Patrzy a tu zona stoi oparta tylem z podniesina sukienka i krzyczy: -bierz mnie, no bierz mnie tu i teraz, szybko! Zadowolony maz bierze sie do roboty. Po wszystkim pyta zony -ale co ci sie stalo? Tak od rana w kuchni Na to zona. - zepsul mi sie minutnik a mialam ochote na jajka na miekko ;))

Gość gość
Temat zginie, bo tu tylko wszystkie włażą, żeby zapytać "O boże, czy jestem w ciąży??"" "Tydzien po zrobieniu test pojawiła się druga kreska? czy moge być w ciąży""

Gość gość
Nie nie jestes w ciazy, ta kreska to tylko przez pomylke wyszla:))

Gość gość
Do domu wpada uradowany mąż. Mówi do żony: - Kochanie wygrałem w totka. Żona siedzi cicho i nagle mówi: - Mamusia nie żyje. Na to mąż krzyczy z radości: - Ja pie**olę kumulacja!

Gość gość
9.33 może dlatego że to jest dział o ciąży? Jak ktoś chce porozmawiać o kinie, muzyce, podróżach, seksie czy poopowiadać sobie dowc**y, to wchodzi na inne strony.

Gość gość
Pokłóciły się okrutnie części ciała. No, bo kto tu rządzi? - Toż jasne jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko kontroluję. - Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej - zarabiamy na wasze utrzymanie. - Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy, jaki kierunek obrać i dążyć w słusznym kierunku. - My - odparły oczy - myśmy szefami - my wszystko widzimy i naprawdę nic nam nie umyka. - Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządzę, wytwarzam wam wszystkim energię, ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie... - JA BĘDĘ SZEFEM - nagle odezwała się milcząca dotąd dupa - I JUŻ. Śmiech ogólny, że całe ciało się nie może pozbierać. - DOBRA - odpowiedziała dupa - jak tak, to STRAJK. I przestała robić cokolwiek. Minęło kilka godzin. Mózg dostał gorączki. Ręce opadły. Nogi zgięły się w kolanach Oczy wyszły na wierzch. Żołądek wzdęło i spuchł z wysiłku. Szybko zawarto porozumienie. Szefem została... dupa. I tak to już jest drodzy moi: Szefem może zostać tylko ten, co g****o robi.

Gość gość
Ale czy wy mamuśki nie macie czasem potrzeby relaksu? Tylko ciągle te zupki, kupki, pieluchy, katary....

Gość gość
Miłego dnia! :)