Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria jest straszna a baby tutaj głupie

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie pozjadały rozumy a wiedzy i kultury zero... Przenoszę się stąd na OvuFriend sto razy lepsze, kobietki bardziej pomocne fajna strona dla starających się :) Nara babsztyle

Gość gość
Idź Idź jednej sraczki mniej

Gość gość
Ale zanim pójdziesz zmierz tempke, sprawdź czy jest owulka, a później serduszkuj z teżetem, bo może plemniczki są zdrowiusie i będzie Z tego fasolka hahahaha

Gość gość
A potem eko swirusko kupuj warzywa od zaprzyjaźnionego rolnika dla dzieciaka

Gość gość
Nie, nie dla dzieciaka. Dla dzidzi, ewentualnie synusia albo corusi hahaha

Gość gość
jakie plemniczki -to są przecież żołnierzyki. A wcześniej koniecznie świeczuszka po przytulankach.

Gość gość
Właśnie wy takie jesteście :) I to już jest choroba pi zdy

Gość gość
Radzę się zając pracą i facetem a nie grzebaniem w dziurze

Gość gość
To prawda, że na kafeterii siedzą same głupie baby. Czasem ktoś normalny tu zajrzy, ale szybko ucieka.

Gość gość
Moim zdaniem kafeteria przyciąga osoby bez zainteresowań, wulgarne, głupkowate i z wąskimi horyzontami myślowymi. Normalni stąd uciekają.

Gość gość
To racja.Jak faceci na damskim forum SIEDZĄ i SKOMLĄ,ze kocha,ze tęskni,ze pragnie,ze żyć nie może,ze sie zabije,ze wariuje,ze oszaleje to rzeczywiście rzygać sie juz od tego chce.I od tych skarbów,misiaczkow,najdroższych i najukochańszych,dobranoc i dzien dobry,HORROR.Tez z tąd wieje.Szkoda czasu.

Gość gość
niestety taki urok tego forum a najgorsze to to że ja też tym przesiąkłam i wcale taka nie jestem ,ale s/p/i/e/r/d/a/l/a/j/c/i/e/

Gość IGuśna
Zgadzam się z autorką :) Można jedynie zajrzeć tu od czasu do czasu i napisać durnowaty komentarz przewrażliwionym matką, zdesperowanym staczką lub dmuchniętym ciężarnym nastką

Gość gość
I te tematy ,,,fjut do oceny,fjut mnie swędzi bo niemam gdzie wsadzić,jest chętna,szukam kochamki/ka,dopa do oceny,pipa do oceny,czemu on mnie nie chce,chce tylko ciebie,zakochalem/am sie,co jecie na obiad,czy lubicie w dope czy do nosa itp,itd,bezobotni/tne frajerki z MOZGIEM WROBLA.

Gość gość
A wszystkie narzekające siedzą tu za karę albo ktoś wołami je tu zaciąga i każe siedziec i klepać paluchami w klawiaturę

Gość gość
Do tej powyżej. Oczywiste jest, że zanim się ktoś przekona co to za forum i jaki osoby tu siedzą, musi przejrzeć kilka tematów. A potem ewakuacja, bo głupota bywa zaraźliwa. Na kafeterii to już epidemia :D