Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca dom dziecko mycie okien

Polecane posty

Gość gość

Mam małe dziecko , ma prawie 21 miesięcy, pracuję , po pracy dorabiam no i oczywiście zmywam, mam zmywarkę ale i tak niektóre rzeczy trzeba ręcznie umyć albo cos się nie zmieści do zmywarki, a zmywarkę tez trzeba ładować, potem wyjąć naczynia, do tego pranie, no i to sprzątanie, kuchnię ogarnąć co dzień, łazienka co dzień ; kurze, okurzanie , mycie podłóg raz na tydzień, jeszcze kotu kuwetę ogarnąć, no i pościel ciągle coś nie lubię sprzątać a tu trzeba na święta znowu te cholerne okna umyć, nie wiem kiedy i dzieckiem tez nie ma kto w tym czasie się zająć, zakupy i gotowanie to na szczęście mąż robi bo inaczej bym nie miała czasu dla dziecka ani dla siebie Nie pomyślcie sobie że ja tu narzekam, jestem szczęśliwa mam wspaniała córeczka i męża, jestem też dobrze zorganizowana i pomimo tylu obowiązków mam czas na zabawy z dzieckiem i nawet wieczorem trochę czasu na książkę czy film Po prostu czasem jest mi przykro że nie stać mnie np. na panią do sprzątania , wtedy miałabym więcej czasu dla siebie Jakie są stawki za mycie okien w małym mieście orientujecie się może?

Gość gość
Jezus Maria, wejdź na gumtree czy olx i sobie sprawdź jak jest w twojej miesjcowości, idą święta więc pełno teraz takich ofert :o przez ten czas kiedy pociłaś tego posta sprawdziłabyś to już piętnaście razy :o Czemu wszystkie baby na tym forum mają takie dwie lewe ręce i o każdą pier/doletę muszą tu pytać? :o 🖐️

Gość gość
Po to jest forum, żeby pytać. A nie wylewać pomyje i bluzgać.

Gość gość
Ja place 200 zl za dom tj za sprzatanie a w ramach tego myje okna oczywiscie nie wsystkie na raz bo by nie dala rady ale np. Raz dol a raz gora, myje okna 3 razy do roku

Gość gość
Ja biorę za umycie. 6 okien i jedno balkonowe 100 zl

Gość gość
a musisz myć okna? ja rozumiem że idą swieta ale okna myje jak jest potrzeba a nie z jakiejś okazji. Jeśli chodzi o sprzątanie to są rozne stawki. Czasami 10 czasami 20 zł za godzinę. Jeszcze zalezy duzo od samej Pani sprzatajacej. Jedna zdrobi coś w 3 godziny inna bedzie to samo sprzątać 2 dni. Najlepiej szukać kogoś z polecenia.

Gość gość
Wez kogos do okien. Ja nie pracuje i myje jedno na dzien bo nie lubie roboty. Umylam w lutym wiec z bani. Dlaczego na swieta okna trzeba umyc? O ile wiem matka boska stala pod krzyzem w swieta a nie myla okna w jeruzalem...

Gość gość
Skąd wiesz, że Matka Boska pod krzyżem stała a nie okna myła? Byłaś, widziałaś? Autorko popytaj znajomych, sporo osób sobie przed świętami dorabia sprzątaniem, myślę że do 200 zł max będziesz mieć okna z głowy :)