Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej facetów zaniża swój wiek na portalach randkowych

Polecane posty

Gość gość

Znak naszych czasów? Kiedyś tylko dziewczyny to robiły ... Co byście zrobiły gdyby facet w którym się zakochałyście okazał się pięć lat starszy niż sądziłyście?

Gość gość
Ja tak miaam... Choc mnie akurat wiek nie przeszkadzal, no, ale 35 a 40 to jest jednak roznica... Powiedzial mi po ok 3 miesiacach spotykania sie i szczeka mi opadla, bo nie wygladal na tyle. Coz, plakalam troche wtedy bo to byla druga rzecz jaka przede mna ukryl, zeby mnie nie sploszyc. Ale nasza znajomosc od poczatku byla wyjatkowa i nie bylam w stanie tego rpzekreslic. Teraz mija nam rok razem.

Gość gość
Twoja historia mnie motywuje do założenia sobie konta o 6 lat młodszego :D

Gość gość
:) nie rob tego, bo to rodzi niepotrzebne komplikacje, a wiele jest kobiet, ktore dopuszczaja duza roznice wieku. Oczywiscie w granicach normy :) Mojemu z kazdym dniem bylo ciezejs ie do tego rpzyznac i w zasadzie czulam, ze czasem jest taki nieobecny i zamyslony. I oczywiscie mialam do niego pretensje, ze nie pozwolil mi samej zdecydowac czy chce sie w to angazowac. Bo ukryl tez przede mna rozwod. Ale z perspektywy czasu uwazam, ze dobrze zrobil, bo zapewne bym uciekla gdzie pieprz rosnie i nawet nie zaczynala tej znajomosci... jak sie okazuje ucieklabym przed miloscia swojego zycia :)

Gość gość
Ja też takich spotykałam.Odmłodził się o 10 lat! Na zdjęciu facet w średnim wieku,a w rzeczywistości siwy i stary!Przegiął.A obraził się ,że ja się odmłodziłam o 2,a i tak wyglądałam na jeszcze mniej;).