Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arletan

Jak zachęcić do analnego?

Polecane posty

Gość arletan

Dziewczyny, lubicie analny? Moja kobieta nawet nie chce o tym słyszeć, a ja mam pytanie inne - czy dla Was sex analny był rzeczywiście przyjemnością? Czy po prostu robicie to dla swoich facetów?

Gość gość
Wsadź sobie coś w tyłek na zachętę :)

Gość blondfiesta
Ja marzę o tym ale mój facet niestety nie ma na to ochoty..

Gość gość
ja uwielbiam seks anlany przed chiwlą własnie masturbowałam sie wyobrazajac sobei jak robie to ze swoim chłopakiem, na pewno nie możesz jej namawiać, ale sprawić żeby sama chiała, może zacznij od całwoania tego miejsca powiedz że słyszałęs ze to przyjemne ale rób wszytsko tylko jej nie namawiaj,

Gość gość
j.w. - wsadź coś sobie w tyłek i zobaczysz, czy to przyjemne

Gość gość
Wsadzić to se możesz łeb pod kran, może pomoże.

Gość karmoran
To forum spadło całkowicie na psy ;-) Nie każdej kobiecie będzie przyjemnie, wiele zależy od budowy ciała, jedna z moich partnerek odczuwała ból nawet przez kilka kolejnych dni, więc zaprzestaliśmy. Możesz spróbować od tego - https://www.kinkywinky.pl/akcesoria-erotyczne/korek-tano-czarny.html Niech spróbujcie czy zabawki zrobią jej dobrze.

Gość szarana
No ok, ale tak obiektywnie to co dają te zabawki? Kilka razy uprawialiśmy sex analny, ale zawsze to było po alkoholu i dla mojej kobiety źle się to kończyło - twierdziła, że przez kilka kolejnych dni ją bolało.

Gość karmoran
Pozwalają poczuć jak to jest ;D Przecież wiadomo, że przy sexie z partnerem doznania będą tylko większe, chociaż wiele zależy po prostu od konkretnych partnerów. Być może nie ma reguły ;-) Ale moim zdaniem to pomoże.

Gość gość
Też miałam opory i to bardzo długo. A teraz nie mogę bez tego żyć. Dopóki nie spróbujemy nie będziemy wiedziały jak to jest. I delikatny , cierpliwy partner. Mój mnie oswajał z analnym długo - masowanie, wibrator itd. A teraz - cudo.

Gość gość
jak partner jest czuly to jest to mega przyjemna forma sexu:) nie nalezy jednak namawiac.... kobieta musi sie rozluznic...musi byc tam wilgotna... najlepiej zacznij od calowania tego miejsca jednoczesnie dotykajac palcami ci....czki...

Gość gość
Ruch.ają się w du/pe jak psy, a potem na stare lata brązowe pręgi na gaciach od niekontrolowanego podsrywania rozklekotanym zwieraczem :O Sam sobie coś w du.pe wepchnij, cw.elu, a potem przekonuj dziewczynę jakie to zaje.biste.

Gość gość
Cierpliwość i delikatność. Też nie chciałam - teraz nie mogę sobie wyobrazić seksu bez anala.

Gość gość
ja też miałam opory i zawsze mówiłam ze analny seks odpada ale ostatnio spróbowałam ze swoim nowym partnerem i mi się spodobało; ) bez żadnego żelu. .i nic nie bolało; ) teraz jak się kochamy marzę o tej drugiej dziurce. ..:)

Gość gość
To ja mam trochę inny problem. Z moim poprzednim partnerem regularnie uprawialiśmy seks analny. Od 3 lat mam zajefajnego faceta. Ale on nie chce; ma opory, wymięka - jak jego zachęcić? Znacie sposoby?

Gość makalicka
Tutaj akurat zgadzam się - spróbuj gadżetów, na kinkywinky masz żele. Zapytaj z czego wynikają te opory. Wiesz, ta dziurka ma różne funkcje, więc skojarzenia też mogą być różne, prawda?

Gość anita stocner
A tak poważnie - który sklep wysyła swoje produkty tak, żeby nie była ryzyka, że ktoś się przekona co jest w opakowaniu? ;-) Wiem, że wstydzenie się tego jest żenujące, ale mieszkam na wsi, gdzie robienie czegokolwiek o czym się nie mówi to dla innych dramat.

Gość gość
O to możesz być chyba spokojna. Sklep, w którym my kupujemy gadżety jest bardzo dyskretny. Nie ma sposobu, żeby zorientować się co jest w paczce. Wydaje mi się, że seks shopy w większości tak robią.