Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowy90

Jak często uprawiacie seks

Polecane posty

Gość Anonimowy90

Witam mam pytanie głównie do par. Jak często w skali np. miesiąca uprawiacie seks, gdyż ja ze swoja partnerką robię to 1 góra 2 razy w miesiącu czasem się zdarzy np 2 pod rząd . Jesteśmy młodzi i chce mi się częściej to robić ale nie che jej zdradzac a tez mi to już chodzi po głowie. co robić? A co waszym zdaniem może wpływać na to że kobieta ma albo nie ma ochoty na seks np. w życiu codziennym

Gość gość
twoja partnerka cie zdradza dlatego chce tak mało. kto inny ją stuka. każda zdradza,.albo bez zobowiązań dawała co dzień każdemu a chłopakowi i mężowi nie daje za dużo.

Gość gość
1 lub dwa razy w miesiącu ??? To jest w ogóle możliwe. Ja z moją można przeciętnie powiedzieć to co drugi dzień. W weekendy wychodzi to często dwa razy, a może trzy :) Nie potrafił bym wyrobić więcej niż dwa dni, a kiedy ma okres to załatwia mi to w różne inne sposoby.

Często:-) Co drugi dzień średnio, gdyż codziennie z stażem 20 letnim to nudnie.

Gość gość
Tak sądzisz, że nudnie ? Ja raczej nie nudzę się z moją po wielu, wielu latach :)

Gość gość
Najchetniej chcialbym (ja 49 lat) codziennie. Zona ma mniejsze potrzeby i ja to respektuje. Czesto razem tez onanizujemy sie lezac obok siebie. Fajna zabawa - polecam :-)

Gość gość
Jestem w podobnym wieku i tak samo moja nie chce za dużo, a mnie rozsadza. Lubię sobie ulżyć samemu, jak ona nie może i przy mojej.