Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to koniec? on się nie odzywa.

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta przez Internet. Spotkalismy sie po pół roku pisania, zaiskrzyło, spodobaliśmy się sobie. Po miesiącu spotkań w realu poszliśmy do łóżka, dalej się spotykaliśmy( jeszcze 3 razy), kontakt był dosyć dobry. W sensie, że on od poczatku znajomosc***isał raz na 2, 3 dni. Albo ja do niego pisałam. Ostatnio nie odzywał sie 2 dni, napisałam. Odpisał od razu, pisalismy dłuższy czas gdy pożegnał się że idzie spać bo jest późno( była 2.00 w nocy) i powiedział, że się odezwie następnego dnia. Tymczasem minęło już prawie 5 dni i nie odzywa się- ja też milczę. Ale nie ukrywam, że się cały czas zastanawiam czy to juz koniec znajomości oraz czy warto do niego napisac i zaproponować spotkanie aby dowiedzieć sie na czym stoję? On mieszka 50,km ode mnie, nie ma samochodu- spotkania są utrudnione bo musi pożyczać samochód. Po drugie- nie ma pracy i mówil mi, że to dla niego problem. Czy myslicie, że powinnam zapytać go dlaczego zamilkł i dać do zrozumienia że zależy mi na nim czy olać to? Ja mam 25 lat, on 28.

Gość gość
Napisz do niego ? spotkajcie sie i porozmawiajcie szczerze