Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się co ludzie o mnie myślą?

Polecane posty

Gość gość

Mało gadam z ludźmi z powodu niedosłuchu, czesto pytam 'co, slucham?' Bo za pierwszym razem nie ogarniam. Albo slysze i nie rozumiem o czym sie mowi. Zastanawiam się ludzie o mnie myślą. Mają mnie za upośledzonego/ nieśmiałego/ nudnego/ wariata? Zwłaszcza Ci którzy znali mnie wcześniej i lubieli a teraz się ode mnie odsuneli. Przez to wszystko czuje się głupi i nic nie warty. Nie wiem czy powinienem tak się czuć. Taki stan rzeczy z niedosluchem utrzymuje się od roku i zastanawiam się czy nie wyrzadzilo to szkód w mojej psychice i jakiegoś niedorozwoju. Wyjde z tego bo mam już diagnoze, chodzilo o trzeci migdal to przez niego nie doslysze. Zbieram kase na zabieg okolo 4000 i az nie mogę siędoczekać jak ich wszystkich zgnoje po wyleczeniu. Bo to nie moja wina ze taki jestem pogorszony sluch wplywa bardzo na emocjonalnosc czlowieka, mam zal do wszystkich ze maja mnie za nic przez to że niedoslysze. Nadmienie tylko ze przed tym wszystkim bylem pewny siebie, towarzyski, zabawny a teraz przeciwieństwo.

Gość gość
Olej ich :P

Gość gość
to prawda. słabo słyszeć to potworne, zwlaszcza jak nagle ci sie to stanie. kto nie przeżył nie pojmie

Gość gość
22:34 A masz też tak?

Gość gość
podobnie. ja tracę słuch stopniowo. nikt mnie nie rozumie

Gość gość
Może da się to jakoś wyleczyć? Ja mam problem z trąbkami słuchowymi. Przez ich przytkanie słyszę o połowę ciszej niż każdy zdrowy człowiek. Też mnie nikt nie rozumie, ale nie poddałem się od roku walczę o normalność i zdiagnozowałem się sam przez internet a lekarz dokładnie mnie badając to tylko potwierdził. Walcz o siebie, wiem jak jest ciężko. Ja już nie pamiętam jak to jest słyszeć i mówić normalnie.