Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto tu też kreci sam papierosy???

Polecane posty

Gość gość

ja krece i kupuje tytoń 34zł za pół kilo ile wy płacicie za pół kilo????????

Gość gość
Ale juz zmielony? Bo jeśli tak to mam wiedzę ze źródła ze do takiego taniego dodają zmielone liście kukurydzy ,smacznego :o ja kupuje tytoń w sklepie

Gość gość
to drogo płacisz. przejedź sie na lubelszczyzne;)

Gość gość
tak zmielony z czarnego rynku smakuje nie zle wiec nie wydaje mi sie aby były tam liscie kukurydzy

Gość gość
Macie wglmpojecie czym się różni tytoń "sklepowy" od tych pociętych liści? Jak nisko jeszcze upadniecie?

Gość gość
Człowieku pisze ze wiem ze źródła! Tak ze mam 100% pewności .

Gość gość
uzależnieni od smrodu podludzie, tak was widzę, palacze :D

Gość gość
nie nie wiemy. czym sie różni?

Gość gość
" gość dziś uzależnieni od smrodu podludzie, tak was widzę, palacze smiech.gif " xxx a ty od czego jestes uzalezniona? od pięknej woni spalin?

Gość gość
Od niczego nie jestem uzależniona. Nie mieści ci sie to w głowie, śmierdzielu? :D Idź śmierdziec papierosami gdzie indziej.

Gość gość
jak dla mnie ze sklepu czy ten co kupuje to jeden /ch/ó/j/ ale nich ci bedzie jak bedzie juz kukurydza rosła to zerwe te liscie wysusze zmiele pomiszam troche z tym tytoniem slkepowym i zobacze czy to /ku/rw/a/ bedzie dobre jak bedzie dobre to sieje hektar kukurydzy i suszeliscie odłamku ludzkosci

Gość gość
34 zł to chyba mało na dolnym Śląsku chodzi po 50 ale to taki smierdziuch jak dla mnie

Gość gość
smutna prawda jest taka, że umrzesz na raka nie wypaliwszy nawet jednego papierosa:(

Gość gość
moja bacia pali od 16 roku zycia ma 72 lata robiła przeswietlenie płuc to lekarz powiedział ze ma bardzo zdrowe płuca

Gość gość
A slyszales cos o fermentacji ?

Gość gość
"smutna prawda jest taka, że umrzesz na raka nie wypaliwszy nawet jednego papierosa" Nie wiem na co umrę, a nawet jeśli na raka, to przynajmniej nie będe śmierdzącą idiotką, uzależnioną od bezsensownego wdychania trucizny, jak wy :D Was powinni zmuszać do pracy niewolniczej i płacić wam za nią tylko papierosami, na pewno sie zgodzicie, przecież te śmierdziele są dla was najważniejszą rzeczą w życiu :D

Gość gość
" gość dziś A slyszales cos o fermentacji ? " xxx słyszałem i co w związku z tą fermentacja?

Gość gość
Weź dupa idź stad bo tylko zaśmiecasz ludziom wątek skierowany do osób PALĄCYCH naucz sie czytać.

Gość gość
"Weź d**a idź stad bo tylko zaśmiecasz ludziom wątek skierowany do osób PALĄCYCH naucz sie czytać. " Mam prawo wyrazić swoją pogarde do was, tak jak do ćpunów i alkoholików :D może przynajmniej zastanowicie się nad sobą.

Gość gość
tak masz racje palenie papierosów, picie alkoholu i ćpanie to przyczyna całego zła na tym świecie. a teraz wypiertalaj kretynko anim ci zajepe kopa w ten krzywy ryj

Gość gość
idź kooofa umyj zeby pasta z fluorem zapiertol se szczepionke z aluminium i mikrochipem, wystaw się na nikrofale z wifi i żyj pincet lat powodzenia

Gość gość
możesz też wziąć kredyt żeby studiować modny kierunek, wpiertalać hamburgery z colą na randkach z takimi samymi cwelami jak ty i upajać sie swoim swaidomym życiem. powodzenia po raz kolejny

Gość gość
kooorfa jak mnie wkurfiają takie durne preeezdy z misją zbawienia świata podchwyconą z bravo girl

Gość gość
Pale bo lubię palić. Zaciagac się dymkiem rano przy kawie czy tam wieczorem przed spaniem.