Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna80anna

imię Zuzia

Polecane posty

Gość anna80anna

Czy któraś z Was urodziła w tym roku córkę i nazwała ją Zuzia? A może któraś z Was rodzi w tym roku i planuje nazwać swoją córkę Zuzia? Mi się to imię tak podoba, że chyba mimo wszystko nazwę tak swoją córeczkę.

Gość gość
Niemodne juz ,jakieś 10 lat temu to tak

Gość gość
Mi zawsze bardzo podobalo sie to imie. Wiele lat temu myslalam, ze jak kiedys bede miala corke to nazwe ja Zuzanna. Ale nie nazwalam, bo teraz jest to zbyt popularne imie, a mieszkajac za granica z mezem, ktory nie jest Polakiem, musialabym raczej wybrac imie Susana albo Susan, a te wersje mi sie nie podobaja. Tak wiec wybralam inne imie dla mojej corki :-)

Gość gość
Mnie też się bardzo imię od zawsze podobało i nie zastanawiałam się czy aktualnie jest popularne czy nie. Za to powiem tyle, że Zuzki są od cholery. Mamy po sąsiedzku jeszcze 3 Zuzie, w różnym wieku i każda ma taki charakterek, że strach się bać

Gość gość
Ja też nie zwracam uwagi na to, czy modne czy niemodne. Ma mi się podobać. I jednak wolałabym, aby było mniej popularne.

Gość anna80anna
wyżej to ja pisałam, autorka A też znam sporo Zuź. Z jednego rocznika znałam trzy. I każda inna. Jedna była grzeczna jak aniołek:)

Gość gość
Pracuje w przedszkolu Zuzek przewija sie co roku min 3. I kazda to rzeczywiscie cholera. No nie daja sie lubic

Gość gość
Ja zawsze i wszedzie byłam jedyna Zuzanna teraz mam 38lat i nadal nie znam żadnej w moim wieku

Gość gość
Moja kolezanka ma Zuzie. Zle mi sie kojarzy okropne dziecko.

Gość anna80anna
a może mamy Zuź się odezwą?:)