Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sama się rozdziewiczyłam

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i sama się rozdziewiczyłam wibratorem. Nie mam chłopaka i raczej nie będe miała, a tradycyjna masturbacja już mi nie wystarcza więc kupilam sobie wibrator, przebiłam błonę i mogę się penetrować spokojnie. Czy myslicie że dobrze zrobiłam?

Gość gość
Dobrze zrobiłeś zakladajac ten temat:D A teraz sobie strzep i idź spac 0/10🖐️

Gość gość
a Ty jak uważasz? w końca pozbyłaś się czegoś co mogłaś z zyskiem sprzedać, a tak nie zarobisz ani grosza.

@Autorka Tematu Uwazam ze to bardzo dobra decyzja ale polecalbym nie uzywanie wubracji bo to sa bodzce ktorych nie dtworzy zaden facet. Mysle ze 100 na 100 facetow majac do wyboru kobiete ktora ma nieprzebita blone dziewicza i nie umie osiagnac orgazmu pochwowego czyli takiego wynikajacegotylko znormalnegop stosyunku ataka jak Ty ktora sie go nauczyla dzieki samodzielnej matsurbacji wybierze ciebie bez sekundy wahania. Naucz sie osigac orgazm pochwowy dzieki normalnej stymulacji wibratorem o rozmiach jak przecietny kuta/s bez wibracji wciagu 5 minut abedziesz rozchwytywana kochanke przez wszystkich facetow takich kobiet osoiagajcych orgazm pochwowy jest tylko okolo 20 % a wszyscy faceci marza zeby ich kobieta to potrafila:)