Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, ciąża przy długim skapym okresie?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam nadzieje że tu dostanę jakąś odpowiedź. Od dwóch miesięcy mam skąpą miesiączkę, w lutym były to ok 4 dni, co nigdy mi się nie zdażyło, normalnie trwała około 5 i była dość obfita. W tym miesiącu 4 dni przed miesiączką miałam krótkie plamienie, potem gdy się pojawiła 2 pierwsze dni była całkiem normalna, później krwawienia ustawały i pojawiały się znowu, kiedy na bieliźnie nie ma krwi sprawdzam palcami i jest w środku, pojawiły sie ciemnoczerwone nitki (skrzepy?), krew była trochę rozciągliwa, co mnie zdziwiło, a szyjka jest raczej miękka ale już nie tak bardzo jak na początku. Czuję czasami ukłucia w prawym jajniku. Temperatura jest podwyższona ale wydaje mi się że to dlatego że jestem przeziębiona. Współżyłam około 2 - 3 dni po zakończeniu dniu płondych (czułam twardą szyjkę). Czy jest prawdopodobieństwo bycia w ciąży? Wydaje mi się że skrzepy i jej długość oraz poprzednia miesiączka eliminują krwawienie implantacyjne, ale chciałabym się kogoś poradzić zanim pójdę do lekarza. A jeżeli to nie ciąża (na co bardzo liczę) czy mogą być to objawy jakieś choroby? Na przykład zaburzeń hormonalnych? Z góry dziekuję za pomoc przepraszam za wieeeeelki post ale chciałam zamieścić w nim jak najwięcej informacji

Gość gość
Kiedy się ostatnio bzykałaś?