Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w aptekach można jeszcze kupić Brevoxyl

Polecane posty

Gość gość

Patrzylam w internetowych, ale wszedzie wycofany. Orientujecie sie czy to tymczasowy brak towaru, czy wycofanie na stale? Moze ktos z was probowal ostatnio kupic?

Gość gość
Jak wycofany to przecież jest Benzacne, Lubexyl, Benzapur, Akneroid i pewnie inne o takim samym składzie...

Gość gość
nigdy nie zapomne jaki wior na twarzy zrobil mi brevoxyl, doslownie sypalo sie ze mnie- skora mi sie tak luszczyla jakby miala odpasc :D o niebo lepsze bylo epiduo z masci dermatologicznych

Gość gość
No wlasnie dla mnie Brevoxyl byl najlepszy z tych masci... Ae interesuje mnie czy go na dobre wycofali, czy znowu maja zastoj na produkcji.

Gość gość
epiduo to przecież prawie to samo, zawiera ten sam agresywny składnik (nadtlenek benzoilu), plus dodatkowo drugi tak samo robiący ze skóry pustynię, z kogo chcesz idi0tę zrobić? :o

Gość gość
no to się zdecyduj: jak retinoid ci robił kuku to jakim cudem zawierające go epiduo mogło być lepsze od czegoś, co tego skladnika nie ma? :o

Gość gość
epiduo nie zrobilo mi pustyni na twarzy, uzywalam codziennie i skora nie przesuszala sie, jedynie w miejscach gdzie byly wypryski, ktore zaleczaly sie, a brevoxyl zrobil mi totany wior na twarzy, ze nie moglam sie normalnie pomalowac, bo wszystko sie rolowało i wszedzie byly skorki. nie wnikalam w sklad obu masci, bo juz od sporego czas ich nie uzywam. co w tym dziwnego ze jedna masc zadzialala na mnie lepiej a druga gorzej? to ze moze u Ciebie obie masci zrobily na wior na skorze, nie znaczy ze ja tez musze miec sahare na twarzy, nie robie z nikogo idioty, po prostu napisalam jak u mnie cos zadzialalo...

Gość ramie22
Uważam że epiduo to bardzo dobry lek polecam wszystkim z problemem trądzikowym!

Gość gość
Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!! Przestań spamować tym epigownem!!!

Gość apast3
Zapraszam na allegro

Gość gość
Pomyłka. Prawidlowy email to.... apast@op.pl