Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facebook POMÓŻCIE!! mimo offline pisze ze byłam 1min temu

Polecane posty

Gość gość

mam wyłączony czat.. aplikacje z telefonu usunęłam..wchodze na fb przez przeglądarke...zielonej kropki na pasku aktywności przy mnie nie ma ale cały czas gdy siedzę na fb to pisze 1min temu ze byłam...i jak się wyloguje to już odlicza czas normalnie ze byłam tam np 15min temu...a ja nie chce by pisało cokolwiek!!! jak to zrobić ?? nie używam messengera i go nie chce bo na nim było tak samo... więc go usunęłam... nawet zresetowałam tel i dupa ;( kiedyś też tak ustawiałam się na offline i nie pisało ze byłam minutę temu..wgl tego czasu nie było widać na pasku... pomóżcie bo mi to bardzo potrzebne

Gość gość
Wyłącz transmisję danych jak nie korzystasz z internetu, bo inaczej telefon sam się będzie łączył z FB i zżerał transfer

Gość gość
ale ja korzystam z neta przez wifi.. i mi chodzi o to by nie pisało ze byłam minutę temu gdy siedzę sobie na fb na niewidocznym...ani zielonej kropki by nie było ani tekstu ,,1min temu : cały czas... bo gdy mnie nie ma na fb to pisze ze byłam 2godz temu itd więc pisze prawidłowo ale gdy jestem zalogowana i sobie chce siedzieć by nic nie było przy moim imieniu na czacie...ani kropka ani czas....

Gość gość
up pomoże ktoś jeszcze ????

Gość gość
Nie masz większych problemów w życiu?

Gość gość
ty też widocznie nie masz skoro siedzisz tu i czytasz tematy na które nie masz zamiaru odpowiadac zgodnie z tematem.... dla każdego co innego jest problemem :-S

Gość gość
Bardzo błyskotliwe. Nie dziwię się, że masz problem nawet z FB ;)