Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziny w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś poleci jakiś fajny pub na 25 urodziny w Warszawie. Chodzi mi o to, żeby gdzieś zarezerwować stolik dla 15-20 osob. Postawić gościom jakieś przekąski i 2-3 butelki wódki. Posiedzieć, pogadać, wypić a później pobawić się. Taki pub z imprezą klubową, karaoke itp.

Gość gość
wszystkiego najlepszego kotku z okazji urodzin i żebyś zawsze miała orgazm po stosunku; polecam Sowa i przyjaciele ale nie mów tam: Ch.., d... i kamieni kupa.

Gość ada78980
Ja polecam www.ganesh.pl , lubimy ze znajomymi tam chodzić i prawie każdą okazje tam świętujemy :)

Gość gość
Mogę Ci polecić Hotel Solec www.hotelsolec.pl wraz z ich restauracją "Rodzinka" . Kilka tygodni temu miałem okazję spędzić tam 30 urodziny znajomego. Wspaniale się wybawiliśmy! Napiliśmy się, a tamtejsze potrawy okazały się cudowne i smaczne. :)

Gość gość
Jest taki klub jak Deseo (deseo.pl). Tam można za niezłe pieniądze wynająć salę. Ja u nich razem z kumplem robiliśmy swoje osiemnastki równocześnie, to się koszty rozłożyły. Wzięliśmy większą salę na więcej niż 50 osób. Zamawialiśmy u nich catering, ale jak ktoś woli to może zorganizować sobie jedzenie i picie we własnym zakresie. Ogólnie było sympatycznie, dj grał dobrą muzykę, nie było też problemu z ochroniarzem, który praktycznie był niewidoczny, nie wtrącał się nam w balety.