Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie okulary przeciwsłoneczne kupic?

Polecane posty

Gość gość

Chcę kupić okulary przeciwsłoneczne ale nie wiem jakie.Cenowo to tak do 60zł.

Gość gość
Jakie są modne okulary z kolekcji 2015 .

Gość gość
Ja polecam Ci takie jak ja sobie kupiłam od nich www.siejka.pl. W 100% chronią przed szkodliwym promieniowaniem UVA i UVB, są eleganckie i stylowe. Gwarantują do nich trzyletni serwis. Mają zarówno tańsze okulary przeciwsłoneczne, jak i takie najmodniejsze od znanych projektantów. Pracują tam naprawdę kompetentni ludzie, którzy świetnie mi doradzili odpowiednie. Mówię Ci, jak masz kupować okulary przeciwsłoneczne, to tylko tam.

Gość gość
Dzięki zajrzę tam do strony.A powiedz mi ale jak je dopasuje jak kupie przez internet?

Gość Ewa78a
Jeśli chcesz kupować przez internet to poczytaj najpierw jakie okulary pasują do danego kształtu twarzy. Jak dla mnie okulary muszą być z polaryzacją, to zupełnie inny komfort, wolę kupić sobie jeden czy dwa modele, ale żeby były dobre dla oczu. Ostatnio jest ciekawa promocja na stronie http://kodano.pl/polar15.html można znaleźć sobie okulary w cenie obniżonej o 15%.

Chyba na niektórych stronach jest foto przebieralnia, że można dopasować i potem zamówić ;)

No właśnie widzę, że na tym kodano.pl mają wirtualną przebieralnią :) o wiele łatwiej coś dopasować

Gość gość
okulary okularami?

Gość gość
o wzrok trzeba dbać, ja bym byle jakich na bazarze nie kupowała, tylko w jakimś sprawdzonym sklepie, ja bardzo ładne i z dobrym filtrem mam z salonu optycznego w Tarnobrzegu http://kosinski.tarnobrzeg.pl/

Gość gość
Ale okulary maja rozmiary z kąt ja bede wiedziała ze beda dobre?kupiłam okulary w galerii handlowej za 35zł jakoś z 3 miesiace temu i nie wiem czy są bezpieczne.Ale troche załuje ze je kupiłam bo mi vhyba nie pasuja trzeba dobrac do kształtu twarzy a mi ta jedna babka tak dobrała ze szok.I sprzedawała w galerii ale na korytarzu.to nie był sklepik ale kase miała.

Gość gość
Mam dobre doświadczenia z polską marką Arctica ( www.arcticasport.pl). Odkąd pamiętam kupuję od nich okulary. Ostatni mój nabytek to model S-140D, polaryzacyjne, dedykowane kierowcom. Świetnie przylegają do twarzy i co najważniejsze dają idealną widoczność na drodze.

Gość gość
Uważam, że największy wybór wysokiej jakości okularów z filtrami ochronnymi znajdziesz w sklepie internetowym e-Okulary. Ostatnio przeglądałam jego ofertę pod adresem www.eokulary.com.pl i wybrałam najmodniejsze modele dla całej rodziny. Aktualnie czekam na darmową dostawę, bo koszt zamówienia przekroczył 100 zł. Polecam, bo moim zdaniem warto!

Gość AnnaWyk
A ja w tym roku postanowiłam trochę dołożyć i kupić sobie porządne,oryginalne okulary a dokładnie Ray Bany Aviatory na galeriawidzenia com!Polecam.Są świetne!Mają super jakość!

Gość gość
Gdzie w Łodzi kupię solidne okulary przeciwsłoneczne?

Gość gość
Z pewnością zainteresuje Cię oferta salonu Pan Hilary http://www.panhilary.lodz.pl/, który prężnie działa już od 1970 roku. Posiadają oni bardzo szeroką ofertę okularów przeciwsłonecznych, nawet ostatnio proponują okulary Solano z rabatem -50% . Aż głupio nie skorzystać!

Gość gość
Kupując okulary przeciwsłoneczne upewnijcie się że mają one filtr UV. Ochrona przed promieniowaniem jest ważna w okularach przeciwsłonecznych. Ja swoje okulary zakupiłam w salonie optycznym Fielmanna i polecam wam tę firmę. Sprzedają świetne okulary przeciwsłoneczne, które rzeczywiście chronią oczy oraz bardzo dobrze wyglądają.

W tym roku kupiłam dwie pary na http://www.binkle.pl

okulary doszły drugiego dnia od zakupów i wyglądały tak jak na zdjęciach w sklepie, więc śmiało mogę polecić