Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

walka z kilogramami w niedoczynnosci tarczycy

Polecane posty

Gość gość

opisze swoja historie ,10 lat temu mialam wyciete pol tarczycy, od tego czasu przytylam,20 kg. mimo ze nie jadlam za duzo i stosowalam rozne diety tylam gdyz bylam w zle ustawiona hormonami 3,7-4,7 w (niedoczynnosci) ,od stycznia jestem na l-tyrox 150 i juz weszlam w nadczynnosc i chudne jest mi latwiej diete utrzymac i schudnac, od 10 lat nie schudlam 5kg wtak krotkim czasie,ciesze sie :-) jakos da sie zyc w nadczynnosci , chce utrzymac sie w dolnej granicy 0,5-0,2 by chudnac w ciagu tygodnia schudlam 5 kg. jem mniej ale nie az tak bardzo, czuje sie dobrze zaczynalam z wagi 97kg, 168cm.

Gość gość
ja nie mogę 20kg i wini tarczycę :D ja rozumiem z 2-3kg ale aż tyle musiałaś ostro wcinać kalorie się z nieba nie biorą sama choruje na tarczycę

Gość gość
podziekuj za niedoczynnosć tarczycy coca coli, mc donaldowi i monsanto

Gość gość
poczytajcie o niedoczynnosci tarczycy tyje sie mimo ze malo sie je!! ci co tak sie smieja mozecie tez byc chorzy a nie wiecie ze hormon wysiad ktory odpowiada za metaboliz !!

Gość gość
A ja nie mam tarczycy jem 6000kcal i jestem chudy jak patyk i co wy na to?

Gość hgg
Pamiętaj tylko że nadczynność niesie gorsze powikłania za sobą niż niedoczynność. Powodzenia :)