gosc k 0 Napisano Marzec 19, 2015 Zastanowmy sie. Jest mily, ale do niczego nie dazy, znacie sie juz dobrych pare lat, ale nigdy nie zrobil pierwszego kroku. Nie jest niedorozwojem, i nie ma problemow z nawiazywaniem kontaktow. Czasem jednak bywa tak, ze facet nie jest zainteresowany, ale przebojowa kobitka owija go sobie wokol palca. Bo potrafi. Ty nie potrafisz, ba, nawet nic nie robisz w tym kierunku. Wnioski nasuwaja sie same. Brunet nie jest zainteresowany Fikula, wiec ocknij sie kobieta zanim ci zycie przez palce przecieknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 może ma problem z nawiązywaniem kontaktu z mrukami jak fikusna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc k 0 Napisano Marzec 19, 2015 Gdzie jest Albert , balsam na moje skolatane przez Fikusna nerwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 19, 2015 juz jestem skarbenku ,popieram twoja wypowiedz ,zreszta fikula zobacz jaka moja królowa jest przebojowa i jak mnie sobie owineła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 ale uważasz że nie mam szansy u bruneta? czy wszyscy musza sie zakochiwać od pierwszego wejrzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 19, 2015 Fikula to jest męczarnia ,ciagnac mruka za język i jeszcze go zabawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 19, 2015 daj mu powody by się zakochał i oszalał na twoim punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 no widzisz Albert jestem skazana na samotność, bruneci będę szukać szczęśliwych panienek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 nie mam powodów, nie mam już blond włósów, nie mam już długich włosów, do tego przytyłam, jestem szarą myszą, brunet nawet na mnie nie spojrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc k 0 Napisano Marzec 19, 2015 Brunet szuka pewnie normalnej kobiety. Nie jakis plastic fantastic, ale normalnej, co potrafi zagadac jak czlowiek a nie robi latami podchody jak dzikus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 19, 2015 Poprawmy to- sama skazujesz się na samotnośc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc k 0 Napisano Marzec 19, 2015 Albert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 nikt nie chce normalnej kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc k 0 Napisano Marzec 19, 2015 nie mam już długich włosów, do tego przytyłam X No i co z tego? To jest jakims wyznancznikiem? Podobno taka z ciebie inteligentka, a nie wiesz ze seksapil jest w glowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 ale ja nie mam seksapilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuśne wdzięki 0 Napisano Marzec 19, 2015 kiedy zostanę rozdziewiczona analnie przez bruneta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 nie mam go w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 19, 2015 to tylko ci pozostał sexapil w rozkroku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 Albert :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 chcę mojego bruneta mrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 brunet móglby oszaleć i pokochać głuptaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 19, 2015 Druid od Asteriksa i Obeliksa zrobi ci taki napój brunet padnie ci do stóp:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 ale ja muszę wypić czy on? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 19, 2015 fikula ciemna maso ,brunetowi musisz podac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc k 0 Napisano Marzec 19, 2015 Czyli sama nic nie masz, i nic nie oferujesz, a wymagania w kosmos :P Oj Fikusna, Fikusna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 na pewno? jeszcze brunet nabierze nadludzkich mocy i nei da mi żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 19, 2015 no przeciez tego chcesz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 19, 2015 jakie wymagania? jestem najlepszą laską jaką brunet mógłby mieć, inne to puste dziunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 19, 2015 laską ? chyba marszałkowską :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 19, 2015 Ty fikula dobrze masz pod kopułą ,raz jestes gruba ,brak seksapilu za chwile najlepsza laska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach