Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Jestem załamana

Polecane posty

Fikulinska, ty masz chyba rozdwojenie jazni. Pomrocznosc Jasna :P

Ale kompleksy z Ciebie wychodza. Az sie tego nie chce czytac. Niby kreujesz sie na lepsza od innych, skoro jestes taka hej do przodu to czemu wieczory spedzasz jeczac przed komputerem zamiast jeczac w ramionach Bruneta? Twoja historia nie trzyma sie kupy. Jestes zakomlpeksiona szara mysza, ktora sobie ubzdurala przyszlosc z Brunetem. I to jest ok. Ale u Ciebie to wszytko pozostaje w sferze marzen a nie realizacji wiec z czym do ludzi?

Gość Albert Faja
Ha ha ha brawo stokrotko👄

Gość Albert Faja
skarbenku wiesz ze fikula pochodzi z miasta co nikt nie żyje:D

fikuMikuu dziś widocznie pomyliłaś mnie z pewną Amerykanką oczko.gif X Wspolczuje kompleksow. Cos sie tak przyczepila. Zrobila ci jakas przykrosc? Krzwyde? A moze jestes zazdrosna ;)

nie badź taka skromna, no przecież gąska to dobra kobiecina i nie ja miałam na myśli :)

Gość Fikołki
i tak prześpię się z nim :P

O, nie zrozumialam sarkazmu :P Bywa. Nie musisz za kazdym razem podkreslac tej amerykanki, jak by to mialo jakies znaczenie- nie ma, to tylko twoje kompleksy. Poza tym gadasz jak Hunter. Ja sie nie kreuje na skromna, szara mysz, bo nie mam takiej potrzeby. Nie bede robic z siebie ofiary. Jak mi na czyms zalezy to o to walcze, a nie siedze i medze. I nie wypisuje na necie jaka jestem zdesperowana, brzydka i wogole. Chcesz tu kogos albo Bruneta wziasc na listosc?

"Nie musisz za kazdym razem podkreslac tej amerykanki" gościu dla mnie to bez znaczenia, ale zauważyłam że niektórzy sie tym jarają a tobie to pochlebia i czujesz sie lepsza co zarzucasz mnie, skromnej fikuśnej "Ja sie nie kreuje na skromna, szara mysz, bo nie mam takiej potrzeby." I dobrze. Ja też sie nei kreuję, ja nią jestem.

Gość Albert Faja
Bo mój kwiatuszek jest idealny ,twardo stąpa po ziemi i wie czego chce ❤️

Mi pochlebia? Nie sadze. Nawet nie znasz powodow dla jakich tutaj jestem, i jak mniemam nie chcesz poznac, a oceniasz. Wiecej sie po tobie spodziewalam.

"Ja sie nie kreuje na skromna, szara mysz, bo nie mam takiej potrzeby." I dobrze. Ja też sie nei kreuję, ja nią jestem. X Ty sama nie wiesz kim jestes, i oczekujesz ze ktos sie w Tobie zakocha?

gościówa to ty się rzucasz, wyrokujesz, oskarżasz, nie ja X Ok, Fikula, usiadz i na spokojnie odpowiedz mi na pytanie: Czy od zakladania brunetnych topikow na Kafe, i zadnej inicjatywy w realu Brunet bedzie twoj? tak/nie?

Wiem kim jestem i czego chcę a że brak mi pewności siebie, no cóż oczko.gif X No coz? Slabo...

Gość Albert Faja
Fikula jojczysz jedno i to samo a potem masz pretensje ze wyrokuje no k**********a

Gość albert iq
stefan nie pomyl dziury wybierz pajęczynę

Gość Albert Faja
Fikula trzeba ci zdjąc tą blokade :P