Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alla19173

ciąża szybko wykryta!!

Polecane posty

Gość alla19173

Zrobiłam test ciążowy 10 dni po owulacji i wyszła słaba druga kreska ale zrobiłam dziś czyli 12 dzień po owulacji test i wyszły dwie wyraźne kreski. Podkreślam że staram sie o dzidziusia. Ale nie wydaje wam się że ciążę szybko wykryło? Bo jest w lekkim szoku. Czy to może ciąża mnoga?

Gość gość
widocznie doszło wcześniej do zagnieżdżenia. Moim zdaniem żaden ewenement.

Gość alla19173
Bo troche panikara jestem! A kiedy bym mogła wybrać się do gin żeby ciąża była już widoczna?

Gość gość
Za 2/3 tygodnie i powinno być już wtedy serduszko

Gość gość
na wizytę ok. 6-7tyg ciąży licząc od ost. okresu. nie ma sensu pędzić zbyt wcześnie

Gość gość
mozesz isc na bete i bedzie wszystko pewne na 100%. Do gin najlepeij wybrac sie ok 6 tyg jak juz jest serduszko ale wiadomo jak cos Cie niepokoji czy chcesz sie czegosc dowiedziec to mozesz isc juz w dniu spodziewanej @ bedzie widoczny pecherzyk :) Powodzenia

Gość alla19173
aha dzięki wielki:") taka jestem szczęśliwa że jeszcze nie mogę uwierzyć hihi:)

Gość gość
robiłam test 12 dni po stosunku były 2 kreski a później martwiłam się czy zarodek nie pójdzie z okresem, na szczęście wszystko było ok,tylko poszłam za szybko do lekarza i musiałam po 2 tygodniach pójść sprawdzić czy bije serce.

Gość gość
Ciąże powinno sie osłuchiwac uchem ojca dziecka bo odmierzal tetno płodu .A do ginekologa poszal po raz pierwszy w swoim życi gdy byla w trzecim miesiacu i zawsze był przy mnie i jest mąż nawet gdy jestem badana na fotelu,wspierał porody.Nie jeste Zacofana i sie nie krępuje meża bo intymność to ja i mąż a nie ja i obcy facet ginekolog jak większosć tępych bab to praktykuje.Wariatki chowają meża za parawa a obcemu ginekologowi pokazuja kroce to jak te ograniczone kobiety robia dzieci?A mamy Prao Pacjenta ust 2008 r art 21 do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i Zabiegow(poza znieczuleniem ogólnym na bliku operacjenym) Przy CC mamy blokadę wiec maż ma Prawo do obecności przy nas!!!Do tego częste pchanie łap do pochwy przez ginekologa jest zagrożniem zakażeń,a w ciąży poronieniem lub podszyciem!

pierwszy test robiłam w dniu kiedy powinnam dostać okres, a go nie dostałam. Ciążę było widać u mnie na usg w 4tyg i 5 dniu, nasz Przecinek miał 2mm. Po dwóch tygodniach miałam kolejne USG i wtedy biło już serduszko. Jeśli od ostatniego okresu minie 5 tyg śmiało możesz iść do gina :)

Gość alla19173
aha dzięki za odpowiedź.