Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

są tu jacyś socjopaci?

Polecane posty

Gość gość

Z bliskimi w końcu nie mogę porozmawiać o tym, że nic nie czuje ;)

Gość gość
znęcasz się nad mrówkami i karaluchami?

Gość gość
dowiedz sie najpierw co dokladnie to oznacza zanim zaczniesz wypisywac bzdury o znecaniu sie nad zwierzetami. nie skrzywdzilabym nikogo co nie znaczy ze o tym nie mysle. po prostu nie odczuwam emocji

Gość gość
jest sraczelnik

Gość gość
Hej hej bratnia duszyczko;-) Witam jestem kobietą mam 38 lat. Nie wiem czy jestem socjopatką ale wiele z cech socjopaty posiadam. pozdrawiam

Gość gość
Tacy z was socjopaci jak z koziej d**y trąba :D

Gość gość
tak tak bo na kafeteri udzielaja sie normalne osoby wiec socjopatow tu byc nie moze? jak co drugi to stulejarz czy zboczeniec

Gość gość
witaj kolezanko ;) od jak dawna przestalas odczuwac? to bylo czyms spowodowane?

Gość gość
Bylibyście w stanie kogoś zabić?

Gość gość
Ja moze bylabym w stanie kogos zabic, w jakims amoku, ale nie chcialabym zmarnowac sobie zycia w wiezieniu przez kogos. Czasem fantazjuje jak kogos morduje, torturuje na obrzydliwe sposoby, faceci nie wzbudzaja we mnie zbytnio uczuc,jak jakis mi sie spodoba to wyobrazam sobie w jaki sposob moglabym go ranic :/ wieloma osobami gardze, ale jestem mila i zachowuje wszystkie zle mysli dla siebie

Gość gość
nie sadze ze moglabym kogos zabic. wizja zycia w wiezieniu skutecznie odstrasza ;) ale czesto jak widze ludzi w roznych sytuacjach to sobie wyobrazam jak mozna byloby ich latwo zranic i "ciekawi mnie jakby to bylo"

Gość gość
widze ze wiele osob ma problem ze zrozumieniem tego schorzenia/choroby. socjopata nie mysli tylko o tym jak kogos zabic, torturowac itp. te osoby po p rostu nie odczuwaja e mocji czyli jak widza jak ktos placze to moga go pocieszac ale "mechanicznie" bo nie potrafia sie wczuc w jego sytuacje. Niewiele rzeczy ich ekscytuje, cieszy.

Gość gość
Ja -dziś 23.34 Nie wiem od kiedy nie posiadam pewnych uczuć, logicznie rozumując od zawsze, sprawę zdałam sobie z tego jakiś czas temu zauwazajac różnicę w reakcjach moich i mojego otoczenia na różne wydarzenia ( śmierć teoretycznie bliskiej osoby, utrata pracy, choroby, ) Mam bardzo niski poziom lęku, poczucie bezkarnosci, jestem patologicznych kłamcą, innych ludzi traktuję instrumentalnie ( choć jestem uważana za b dobrą przyjaciółkę ) Nie wiem co z uczuciami wyższymi bo teoretycznie nie powinnam ich odczuwać ale dzieci kocham ponad życie i byłabym w stanie oddać swoje za nie i na pewno za ich krzywdę zabić. Poza tym przypadkiem nie mam myśli morderczych, choć cierpienie drugiego człowieka nie wyzwala we mnie żadnych emocji to nie czuję potrzeby skrzywdzenia kogoś bez powodu.

Gość gość
a myślicie że można stać się psychopata przez leki ? ją kiedyś byłam totalnie rozemocjonowana płakałam z byle powodu.. normalnie przesycona emocjami .. a teraz po kilku latach leczenia psychotropami. praktycznie nie odczuwam emocji .. leku. smutku. zazdrości. radości. w sumie dobrze mi z tym ale tak pytam?

Gość gość
Psychopatą przez leki stać się nie możesz. Jesteś otepiała emocjonalnie ale nie psychopatyczna.

Gość gość
Psychopatą przez leki stać się nie możesz. Jesteś otepiała emocjonalnie ale nie psychopatyczna.

Gość gość
mysle ze mozna. czytalam o osobach ktore kiedys byle nadwrazliwe a teraz nie czuja nic. psychotropy bralam krotko - mialam po nich naprawde "ostre"sny. jednej nocy byly takie przyjemne jakby sie jakis film ogladalo obyczajowy. nastepnej kompletnie inne - krwawe tortury i inne okropienstwa. szybko to odstawilam