Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje mi jednej głupiej c.. którą chętnie bym kopnął w dupę

Polecane posty

Gość gość

Generalnie nic do was nie mam kobiety, ale czasem znajdzie się taka jedna z was przy której żałuję, że nie potrafię kobiety uderzyć i że mam do was jakiekolwiek wyższe uczucia. Rozumiem, że lecicie na kasę gdyż nie potraficie albo jesteście zbyt leniwe aby ruszyć dupę zamiast ją wystawiac i ją zarobić. Rozumiem, że kręci was dawanie za nią dupy pod wielkimi hasłami. Rozumiem, że przesiadujecie całymi dniami na forach jak to i się wzajemnie nakręcacie i dowartościowujecie. Rozumiem, że wiele z was to leniwe, nieudolne, zakompleksione, niedowartościowane, szukające sponsora udając oczywiście zakonnice. Rozumiem, że część z was będzie mnie chciało wyzwać od nieudaczników, mówić o kolejny facet który coś tam od jakiejś, całe szczęście, że jakaś nie jest z tobą, wiesz już dlaczego itp. Tak już jesteście zarobione, kręci was umoralnianie, poczucie odrobiny wyimaginowanej władzy i poczucia rządzenia których nie macie w rzeczywistym świecie i nic na to nie poradzę. Zresztą mam to gdzieś gdyż większość z was jest mi zupełnie obojętna. Nie rozumiem jedynie dlaczego mi takiej właśnie jednej głupiej c.. spośród was brakuje i chciałbym ją przytulić pomimo tego, że już długi czas nie mam z nią kontaktu i najchętniej dał jej kasę w łapę i kopnął bym ją w dupę aż by się jej z niej dymiło.........

Gość gość
A czemu chcesz jej dać kasę w łapę?

Gość gość
A wsadz sobie tą swoją kasé w dupę,myślisz że ktoraś pileci na kase?..kobiety maą swoj rozum i dwie ręce do pracy,nieudolny to widać Ty jesteś skoeo myślisz że można kupuć jobiete.Kobieta to nie jrst rzecz,ani towar!.Zapamietaj to sobie kretynie.sia.

Gość gość
lepiej sie przyznaj ze ja kochasz ale twoje gburowate ego nie pozwala ci sie do tego przyznac. kozak frajer

Gość gość
a moze ja uderzyles? tylko nie pamietasz po procentach he?

Gość gość
No tak :D chodzenie do agencji kosztuje ,prostytutki sie cenia bo nie beda z byle zarzygancem za jakies drobne tracic czasu :D jak cie nie stac to ugryz sie w ciulika popaprancu :classic_cool:

Gość gość
albo ugryź się tym bardziej, jak cię stać :classic_cool:

Gość gość
Czyżby na forum uczuciowym był damski bokser? Chce dać kasę by jakaś fajna laska była dla niego workiem treningowym? Heh wiesz jak jesteś taki gieroj to zaproś sobie do treningu boksera.

Gość gość
ja j***e musizsz być niezle peirdolnietym ::Dhahaha całymi dniami siedzi na tym forum i pisze psychol ~~~~~!!!!

Gość gość
Kasy nie biore za seks.Jeśli do tego dochodzi to jest to wyraz mojej miłości.Za kase nigdy.Czuje sie obrażona,oburzona,poniżona najchętniej dałabym ci w gębę żeby ci sie mozg uruchomił.Jak facet proponuje kase za seks to dla mnie jest MNIEJ niż ZERO.Kawał gnoja!!!!!!!!

Gość gość
W D,,U,,,P,,I,,,,Eeeeee mam twoja kase,głupi fjucie.!!!!!!!!!!!