Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1111

co sadzic o tym chłopaku

Polecane posty

Gość gość1111

Poznaliśmy się na imprezie. Od tego czasu zaczęliśmy ze sb pisać. Na początku były to rozmowy znajomych ale z czasem wszystko się zmieniło. Zaczął pisać że mu zależy i ze mu się podobam. I nasze relacje się zmieniły. Staliśmy się kimś więcej. Kiedy rozstał się ze swoją dziewczyną sam przyszedł mi o tym powiedzie tylko ze jeszcze tego samego wieczoru napisał ze chce żebyśmy jednak byli przyjaciółmi ale jak to napisał wciąż pisał że chce to wyjaśnić i wgl. Następnego dnia napisał mi ze to co wczoraj pisał to były wyrzuty sumienia i mnie przepraszał i pisał że zależy mu na mnie bardziej niż na przyjaciółce. Ja się wahałam ale zgodziłam się żeby wrócić do tego co było bo mi też na nim zależy bardziej niż na przyjacielu. I następnego dnia się widzieliśmy i.było ok. Kolejne dni były trochę inne bo zaczął mi coraz wolniej odpisywać. W piątek ostatnia wysłałam my wiadomości i w sobotę czekałam aż on się odezwie ale milczał w niedziele w końcu napisał z pretensjami czemu nie pisze i się poklocilismy. Wczoraj do niego napisałam a on napisał ze czekał kiedy ja się odezwę. I zadał mi pytanie czy może dać mój numer swojemu koledze bo mu się spodobałam. Napisał mi ze doszedł do wniosku ze skoro się nie odzywam to daje sb spokój I chce być tylko przyjacielem. Ja mu napisałam ze nie wiem czy mi to wystarczy a on napisnapisa ze on uszanuje moja decyzję i jak zetwe kontakt to on to zrozumie ale bd mu trudno. Co powinnam z tym zrobić?

Gość gość
Robi sobie z Ciebie żarty. Podejrzewam, że nie wszystkie smsy były wysyłane przez niego tylko właśnie przez kolegę... Jeśli się szanujesz nie kontynuuj tej znajomości bo to naprawdę nie ma sensu http://walkonvogue.com/sukienki-Victorias-Secret

Gość gość
Sam nie wie czego chce i z pewnością mu nie zależy na Tobie... zapomnij o nim i poszukaj kogoś innego. ten nie dorósł do związku