Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 16miesieczniak moze jesc ogorka z octu?mama mi wpiera ze nie a maly uwielbia

Polecane posty

Gość gość

I sama juz nie wiem...mowi ze nie ale nie wie dlaczego

Gość gość
Lepiej daj kiszone, ocet spirytusowy ma jednak wpływ na krew.

Gość gość
daj psie zarcie

Gość gość
Moze mama sie boi bo ocet zabija krwinki czerwone. Ale ja bym dala, przeciez nie zje duzo. Dawaj z umiarem a nic mu nie bedzie. Moj ma 14 miesiecy i lubi kapuste czerwona oraz buraczki a tam tez jest ocet

Gość gość
Potrafi zjesc na raz sporego ogorka i czasem jeszcze sie domaga...smakuja mu...

Gość gość
16 miesięcy to już nie taki maluszek. Ja bym dała, przecież nie je w nie wiadomo jakich ilościach i codziennie. Jak mu smakuje niech je. Ja córce po roku będę się starała wszystko dawać (to co my jemy, nie jakieś badziewie) a takie ogórki to normalny dodatek.

Gość gość
No ale tak jak mówiłam lepiej dać kiszone, one są zdrowe, tez może posmakują mu, a ocet spirytusowy jednak ma zły wpływ na krew, oczywiscie tak zaraz mu nic nie będzie, ale lepiej wybrać lepszą alternatywę.

Gość gość
moze jesc ale te octowe przetwory nie sa zdrowe,lepiej dawaj mu kiszonki to zdrowe jest.

Gość gość
oczywiście że mama ma racje,jest za mały na octowe przetwory. ja nawet trzyletniej córce nie daje nic przyprawionego albo marynowanego w occie.Kiszonki za to jak najbardziej,są bardzo zdrowe

Gość gośćcet
Ocet podraznia żołądek

Gość studentka dietetyk
Witam, bardzo proszę mamy dzieci w wieku 1,5-2 lata o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety, która jest mi potrzebna do pracy dyplomowej. Po wypełnieniu dostaną Panie przepis na pyszny deser - budyń, także dla maluszka (zdrowy, bez cukru i mąki :)) Bardo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/179259/5-wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-namase-urodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html