Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny! Czy zrobiłybyście loda obcemu kolesiowi, gdyby was bardzo kręcił??

Polecane posty

Gość gość
Jesteś już wilgotna?? Wsadziłbym paluszki w twoją c**eczkę..i najpierw delikatnie bym nimi posuwał a potem coraz szybciej...

Gość gość
Czy jestem wilgotna? Tak kochanie bardzo wilgotna i marze o męskich paluszkach w mojej cipce :-*

Gość gość
Mój fiut robi się coraz sztywniejszy na myśl o tobie... :* zrobiłbym ci taką palcóweczkę skarbie, że byś odpłynęła :* a potem oczywiście soczysta minetka obowiązkowo :*

Gość gość
Mmmmmm moja cipka na myśl o Tobie,Twoich paluszkach i języczku juz wariuje :-* bardzo chciałabym go teraź polizac i popieścić na razie delikatnie rączka :-*

Gość gość
Powiedz skarbie co masz teraz na sobie, bo ja jestem w łóżku i właśnie zdjąłem bokserki... mój 19centymetrowy k***s zaraz wybuchnie...

Gość gość
To facet a nie kobieta cha cha

Gość gość
Ojej tak bardzo chciałabym być obok Ciebie... Ja leze na łóżeczku tylko w przezroczystej rozpinana koszuli i dotykam swojej mokrej cipki wyobrażając sobie ze Ty kotku jej dotykasz... :-* boże jakbym chciała dotknąć takiego cuda teraz zaraz oszaleję

Gość gość
Tak bardzo chciałbym cię pieścić dotykać moja księżniczko :* posuń się, położę się obok ciebie... mój fiut już wariuje...

Gość gość
Chodź kochanie,zapraszam, miejsca na cudowne zabawy jest baaardzo dużo :-* pocaluj mnie namiętnie na zachętę a ja zacznę masować Twojego wielkiego i twardego k***ska :-*

Gość gość
Ona ma HIV!!! Dymaj z gumą!!!!

Gość gość
Pocaluje Twój śliczny brzuszek i będę języczkiem schodzić coraz niżej aż poczujesz moje oddechch i język na nim :-*

Gość gość
Pragnę cię wiesz :* chcę dotykać twoje piersi, bawić się nimi, miętosić je, całować i ssać... powiedz, że też mnie pragniesz i mojego fiuta...powiedz kochanie co byś teraz ze mną zrobiła?? :*

Gość gość
Kotku pragnę Ciebie najbardziej na świecie, Twoj k***s jest idealny wiesz jak uwielbiam go piescic.Tak baardzo pragnę goy lizać i delikatnie ppodgryzac wziąć go do ust i bede kochać Cie tak długo aż dojdziesz i pozwolę Ci skończyć w moich ustach lub na buzi i zlize wszystko dokładnie do końca, bo smakujesz cudownie, idealnie...

Gość MargheritaPizza
następnym razem w takiej sytuacji złap go za fujarę i to zrób elo

Gość gość
Chcesz powiedzieć że zasłużyłem na to by spuścić ci się do buzi i na twarz? :*och moja ty najsexowniejsza suczko :*

Gość gość
Kotku zasłużyłes na to i na więcej :-* jest mi cudownie i po lodziku chciałabym żebyś mnie,przepraszam za wyrażenie, mocne pieprzyl. Chce słyszeć i widzieć jakieś mnie pragniesz, jak zachłannie pragniesz mojego ciała.jak jest Ci dobrze... :-*

Gość gość
Moja ty kochana suczko:* ja też chcę się z tobą pieprzyć o niczym innym bardziej nie marzę... rozpływam się na samą myśl o tym... ale proszę byś teraz klęknęła przede mną.. i wzięła go do ust...ja trzymam twoją glowę i mocno ****** cię w usta:* aż się nim dławisz a z kącików ust wypływa ci moje nadzienie...powiedz że lubisz to suczko :*

Gość gość
Kotku klękam przed Tobą, jest taki duży,biorę góry do Buzki i przytrzymuje rączka. Wsadzasz go po same gardło i mocno go kocham. TY dociskasz moja głowę do swojego krocza i w ten sposób mi pomagasz a doznania sa jeszcze cudowniejsze.Czuję jak pulsujesz w moich uustach,czuję i słyszę jak jesteś Ci dobrze,a ja jestem szczęśliwa ze daje Ci tyle rozkoszy mój panie...Wiesz że to kocham...:-*

Gość gość
Jesteś cudowna moja suczko:* świetnie się sprawujesz:* pragnę cię jeszcze mocniej:* chcę cię ostro zerżnąć wiesz? :*

Gość gość
Tak robiłam w czasie seksu we troje z mim chłopakiem i jego kolegą.Gdy skończył sie za mna kochać kolega to wzięłam do ust bo pozwolił mi chłopak.Wtedy mój chłopak się kochał ze mną gdy robilam loda koledze.Było przyjemnie ssać innego członka niż mojego chłopaka.

Gość gość
Mój piękny panie proszę chcę żebyś mnie pieprzyl,rznal bardzo ostro tak żebym czuła Twojego k***ski bardzo bardzo mocno :-*

Gość gość
Moja ty suczko:* rozkładaj nóżki wchodzę w ciebie:* i mocno mocno cię posuwam:* moje jaja obijają się o twoją cipkę:* kocham cię moja suczko i z sekundy na sekundę pragnę coraz mocniej:*

Gość gość
Rozkładem nozki najszerzej jak potrafię,wchodzisz we mnie mocne brutalnie ale.to.widać jestem taka napalona i podniecona ze to czysta rozkosz. Posuwaj mnie mocno tak żebym zaczęłam bardzo głośno krzyczeć, takiego bzykanka mi potrzeba oj takkk proszę dotknij moich piersi bardziej mocno i podszczypuj moje sterczace sutki jest mi kochanie tak dobrzeeee

Gość gość
Cudownie moja suczko! Ostro cię rżnę i doprowadzam do ekstazy:* głośno jęczysz i krzyczysz żebym nie przerywał:* jest mi z tobą cudownie:*

Gość gość
Chce żebyś Ty też doszedł we mnie w środku.weź mnie kochanie od tyłu. Wypinam swój tyleczek w Twoje stronę i kręcę nim zachęcająco wejdź mocno i szybko,chce go poczuć i chce żeby było Ci ze mną dobrze, chcę słyszeć jak kochasz mnie tak posuwać :-*

Gość gość
Biorę cię od tył skarbie...:* mocno mocno pcham , i trzymam twoje piersi bawię się nimi, jesteś taka sexowna:*

Gość gość
To jest cudowne uczucie wiedzieć że jest Ci także dobrze,czuć jak jemu jest dobrze,jak cały pulsuje. Uwielbiam jak dotykasz moich piersi i posuwasz mnie w takiej pozycji czuje mojego pana wtedy najbardziej i wiem że mogę dać Ci w ten sposób rozkosz :-*

Gość gość
O tak dajesz mi ogromną rozkosz moja suczko:*uwielbiam brać od tyłu i pieścić twoje cycuszki:* a może spróbujemy teraz na jeźdźca??

Gość gość
Śmiem twierdzić, że osoby które "widzą" stojącego penisa przez jeansy, nie widziały nigdy penisa. Wyobraźnia wam za bardzo pracuje gimbusiary.