Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki i pieluchy Babydreem z Rossmann dla niemowlka?

Polecane posty

Gość gość

zauważyłam że są w bardzo atrakcyjnej cenie Czy warto kupować

Gość gość
Pieluchy u nas sie sprawdzają

Gość gość
Chusteczki nawilzone fajne. Wolę te bezzapachowe. Pieluchy kupiłam raz i rozmiar mi nie pasował. Były jakby mniejsze w porównaniu z Pampersami z tego samego przedziału wagowego i musiałam wyrzucić pół paczki.

Gość gość
Wszystko z Babydream jest super. Ja akurat pieluch nie kupuje, ale kosmetyki, czasem chustki, sloiki (owoce i obiadki), desery w kubkach, soki w kartonach i butelkach, czasem wode, musy w saszetkach, smoczki do butelek, czasem smoczli uspokajajace, rozne akcesoria niemowlece. Jestem zadowolona. Polecam.

Gość gość
Tak to prawda, że pieluchy są mniejsze ale fajne :) pampersy dziecko nosiło 3 a babydream już 4. Kosmetyki zaczęliśmy kupować, ale nie od początku, tylko jak nam się z hipp skończyły. Kaszki także kupujemy, obiadki, wafle ryżowe

Gość gość
Kaszki maja slodzone wiec nie kupuje, ale obiadki i deserki jak najbardziej, bo sa super (sklad). Wafle i ciastka dla starszych dzieci tez super.

Gość gość
Pieluchy przeciekają, nie byłam zadowolona.

Gość Kasia1253
Osoby posiadające konto na Rossmann.pl, bardzo zachęcam do obejrzenia filmiku pt. Flash mob by ZagoGrabsy kl. Id Duczki, oraz do oddania dla nich głosu. Proszę wejść w link: http://www.rossnet.pl/1000wakacji/galeria oraz zjechać na dół w poszukiwaniu naszego filmiku:Flash mob by ZagoGrabsy Kl. Id Duczki , bardzo się staraliśmy i za każdy głos na nas oddany bardzo dziękujemy :)