Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krem rafaello

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie do osob które trochę lepiej się znaja na pieczeniu i gotowaniu- zabieram się za zrobienie kremu "jak z Rafaello", w przepisach często jest aby dodac maslo, czy mogę to maslo zastapic naturalnym olejem kokosowym?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no nie bardzo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a dlaczego nie? ma taka sama konsystencje co maslo i w przepisie trzeba rozpuscic. myslalam ze będę mieć bardziej kokosowy aromat

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
aromat ok ale bardziej chodzilo mi o zastąpienie tłuszczu- masla innym-olej kokosowy. nic trzeba będzie zrobić jak w przepisie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×