Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już Jest Wiersz

Temat o charakterze kabaretowym!

Polecane posty

Gość Już Jest Wiersz

CHWILE MOJEGO ŻYCIA Me imię to Anna i mam swoją pasję To gehenna z Witem gdy przez łeb mnie trzaśnie Pamiętam gdy pijana w sztok na podłodze leżałam A otrzeźwienie naszło gdy od Ruska w plery cios dostałam W życiu mym najbardziej brakuje mi uzębienia Cztery wypadły od niemycia, inne zaś od uderzenia Lecz on wybił te zęby niechcący, przypadkiem Celował w oko, a trafił w jadaczkę Lubię w życiu te przyjemne chwile Jak te gdy Sławek srał mi na łiłę A i ja przy nim wielkie majty zdejmowałam I na środku pokoju w miskę klocka stawiałam Potem gdy jego mama wychodziła z domu Spożywaliśmy kał nie mówiąc o tym nikomu Tego smaku ja nigdy nie zapomnę Nie ma nic lepszego niż Sławka stolce wonne Kończę już marzyć, wracam do roboty bez płacy Posprzątam, ugotuję, upiorę zanim Wit wróci z pracy

Gość gość
Jakoś napisałem :classic_cool: Przeczytałem Twój poprzedni, androgyniczna przybłęda :D To będzie nowa stała ksywa Wita :D

Gość Już Jest Wiersz
Jakoś napisałem :classic_cool: Przeczytałem Twój poprzedni, androgyniczna przybłęda :D To będzie nowa stała ksywa Wita :D