Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat, a wyglądam jak 13latka.

Polecane posty

Gość gość

Jestem drobna, niezbyt wysoka, moja twarz wygląda jak dziecko. Nic nie mogę z tym zrobić. Osoby nowo poznane myślą, że mam 13 lat i chodzę jeszcze do gimnazjum. Gdy idę ulicą, to oglądają się za mną tylko gimbusy. Nie ubieram się jak dziecko, preferuję elegancję, do tego się maluję, ale to i tak nic nie daje. Gdy wychodzę gdzieś ze swoimi znajomymi, to wyglądam jak ich dużo młodsza siostra. Chyba nawet nigdy nie znajdę chłopaka, bo gdy podaję im swój prawdziwy wiek, to jestem oskarżana o "oszustwa". GdyCo mogę zrobić, aby chociaż trochę "postarzeć" swój wygląd zewnętrzny?

Gość gość
(...) wygląda jak u dziecka*

Gość gość
też mam ten problem:/ Tyle, że ja mam już 20..

Gość gość
Chyba nic z tym nie zrobisz Ale ciesz się za paręnaście lat będą się oglądać za tobą a twoje koleżanki będą stare i nieatrakcyjne

Gość gość
ja mam 20 a wygladam na 15 i ludzie maja wyrzuty jak mi sie przeklnie albo pije alkohol :/ na sile mnie ugrzeczniaja i udziecinniaja, nawet gimnazjalisci/licealisci sie mna interesuja, a nie faceci w moim wieku... takze wiem co czujesz :( na sile nie chce mi sie wiecznie postarzac, lubie naturalnosc...

Gość gość
opalajcie sie duzo na solarium to niszczy skore

Gość gość
taki typ Seleny Gomez albo i Mirandy Kerr, pod zdjeciami Seleny to juz w ogole, dorosla kobieta a ludzie wiecznie komentuja pod zdjeciami ze jak ona moze sobie robic taka sesje, ze to pedofilia

Gość gość
ciesz sie tym, kazdy z uplywem lat bedzie kiedys wygladal staro. Jak bedziesz miala 30 bedziesz sie cieszyla z wygladasz na 25 albo mlodziej

Gość gość Edyciak
Ja mam 26, a wyglądam na 18. Pacjenci, którzy przychodzą do przychodni, gdzie pracuję, myślą że jestem praktykantką. :)

Gość gość
też tak miałam w twoim wieku. Idź piłam piwo to słyszałam morały ile ja mam lat żeby piwo pić a miałam wtedy 20. Dzisiaj mam 32 i nadal wyglądam dziecinnie ale już nie jak dziecko tylko jak 20 latka więc się ciesz. Teraz jest ci źle ale za 10 lat zobaczysz jak będzie fajnie:) dziewczyny z pracy które są po 20 myślały, że jestem w ich wieku chciały mnie wyciągnąć na imprezę he he teraz jest fajnie. Więc ciesz się na facetów będziesz jeszcze miała czas:)

Gość gość
ja bym sie cieszyla.Chyba kazdy atrakcyjny facet marzy o takiej dziewczynie (o ile jest ladna), tylko prawo zabrania.Ale jak ma 18 lat a wyglada na 13, to idelna sytuacja