Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kaaaaaaaassssssiuniaaaa

Odyskanie zaliczki od P. Obajtek

Polecane posty

Gość Kaaaaaaaassssssiuniaaaa

Witam Mam do Was taki epytanie jak zostało zamieszczone w temacie tzn. czy któraś z Was miała "przyjemność" pracy z Panią O. ale niestety nic z tego nei wyszło tak jak w moim przypadku nie toleruje chamstwa i oczekuje od krawcowej że po raz tysięczny wytłumaczy kolejnej klientce która przychodzi 1 raz po suknie (bozazwyczaj tak jest) i grzecznie wytłumaczy jej co i jak a nie zbywa i zapewnia że efekt końcowy będzie super pomimo, że nie mam pojęcia jak gdyz nie widzę niczego co było by gotowe. Przymiarke miałam miec w czerwcu, ale po kolejnej wizycie by ustalić szegóły ponieważ suknia miała być modyfikowana zostałam zbyta chamskimi odzywkami i sposobem bycia w związku z tym postanowiłam zrezygnowac i wybrac dużo droższy inny salon. Więc chciałabym odzyskac swoje 450 zł na tej kartce która się oddaje nie ma nic o tym czy zalicza jest zwrotna czy tez nie nie ma tam żadnej informacji jak ma być szyta i w zwiazku z tym czy ktoś miał taką sytuację czy też wie jak to zrobić by odzyskac kase? Prosze o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować