Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyć ojca mojego dziecka na nowo ?

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy razem 3 miesiące. Rozstalismy się, później okazało się, że jestem w ciąży. Teraz mieszkam u niego, bo ciąża jest zagrożona. Chciałabym zdobyć go na nowo, ale mamy osobne pokoje, jeśli on rozmawia ze mną to tylko o dziecku. Wiem, że on kocha tylko dziecko, ale muszę go zdobyć na nowo. Jak to zrobić ?

Gość gość
Nie da się zdobyć miłości.

Gość gość
Ale ja musze. Kocham go nadal. Chce z nim być. Próbuje wywrzeć na nim wyrzuty sumienia, ale to nic nie pomaga.

Gość gość
Błagam pomozcie.

Gość gość
sczerze? przestac sie starac, bo z doswiadczenia wiem, ze wlazenie komus w d**e bez wazeliny skutkuje odwrotnym stanem rzeczy.

Gość gość
Osiagnij cos w zyciu plus wygladaj atrakcyjnie. Jak zobaczy ze jestes ponad jego liga i jego znajomi wodza za toba wzrokiem, to sie otrzasnie.

Gość gość
Dobrze jesli jego znajomi nie tylko lypia na ciebie okiem, ale tez podziwiaja za cos co osiagnelas. To samo jego rodzina (rodzice, rodzenstwo). Plusy tego sa takie ze bardzo wzrosnie twoje poczucie wartosci i pewnosc siebie.

Gość gość
Jego znajomi, rodzina mnie nie lubią.

Gość gość
Pomodl się do św. Ojca Pio, do Świętej Rity, Św Judy Tadeusza. Oni są od spraw trudnych i beznadziejnych. Miałam taką sytuację ze zaczęłam się ze swoim partnerem oddalać od siebie, uznawał mnie za swoją koleżankę a nie swoją kobietę. Było kiepsko. Gdy się pomodlilam tak prosto z serca w płaczu gdy trzymałam złożone ręce na drugi dzień szok. Zmiany. Częściej mi mówił kocham Cie, częściej dawał mi buzi, wczoraj nawet napisał ze tęskni za mną a my się widzieliśmy w ten dzień. Wcześniej tego nie było.Modliłam się także żeby udało mi się zajść w ciążę. Okresu brak od 2 dni objawów przedokresowych tez zero a zawsze były. Za dwa dni zrobię test. Chodź czuje ze się udało. Modlitwa czyni cuda. Uwierz mi. Ja kocham Boga i świętych i oni mi pomagają. POZDRAWIAM.

Gość gość
Mi pare razy pomogli.a ta rita to serio takie zmiany ze myslalam ze jemu odbilo:O

Gość gość
"Próbuje wywrzeć na nim wyrzuty sumienia, ale to nic nie pomaga." xxx No jakby ktoś na mnie próbował "wywrzeć wyrzuty sumienia" to byłoby pozamiatane. Po pierwsze naucz się ojczystego języka. Po drugie szantaż emocjonalny to płytka i prymitywna zagrywka, po której facet zacznie się poważnie zastanawiać co mu na mózg padło, że w ogóle Cię przeleciał. Chcesz go odzyskać? To zacznij coś sobą reprezentować. A jak nie potrafisz, ciesz się, że dziecko będzie miało kochającego ojca.

Gość gość
Daj mu spokój.

Gość gość
Olej dziada i usun ciążę jesli jeszcze sie da. I nie baw się w jakąś ciążę zagrożoną tylko wracaj do pracy, bo jak zamierzasz być samotną matką to ta frajda trochę kosztuje.

Gość gość
To moje dziecko. Jestem w 5 miesiącu ciąży.

Gość gość
Bezsensowna sytuacja. Po co mieszkasz u niego? Co ma piernik do wiatraka, że Twa ciąża jest zagrożona?? Nie jesteście w związku. Z jakiegoś powodu się rozstaliście. Miej swoją godność i zajmij się swoim życiem. Skomląc o miłość, tylko się poniżasz...

Gość gość
Ja bym z nim pogadała szczerze, czy jeszcze widzi was razem, czy chce zbudować jeszcze z tobą jakiś związek, jedli nie, to głupotą jest narzucanie się osobie, która cie nie chce bo przez to tylko siebie dobijasz i jego.

Gość gość
No to jak Twoje dziecko to bedziesz samotna mamusią i musisz się z tym liczyc, bo ten facet Cię zwyczajnie nie chce. Nie wiem jak Ty go zamierzasz niby zdobyc. W ogóle wiesz jak wyglada ciąża? W najlepszym wypadku będziesz miała po ciązy zwisy i nieco skóry na brzuchu, w najgorszym rozstepy, poszerzona pochwę i nadwagę. Jak ty niby chcesz zdobyć tego faceta? On Cie nawet nie kocha, nie lubi.Juz widze jak z ryczacym niemowlakiem i ciałem po ciązy będziesz mu robic za kochankę. Wyprowadź się, miej trochę godności. Przepraszam, że tak brutalnie napisałam, ale tak to wygląda w praktyce

Gość gość
On chyba ma jakąś dziewczynę. Jego mały siostrzeniec wczoraj obraził się na mnie, że nie pozwoliłam mu halasowac. Mały poleciał do ojca mojego dziecka i powiedział ,, Wujek wole ciocie Ole, bo ona śpiewa ze mną, tańczy, chodzimy do niej. " a jak zapytałam co to za dziewczyna to on uniknął odpowiedzi.