Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Teraz_samotny

Rozkosz dla kobiet!!!

Polecane posty

Gość Teraz_samotny

Witam jakiś czas temu rozeszłem się z moją dziewczyną. Bardzo brakuje mi sprawiania przyjemności kobiecie. Dotykania jej całowania pieszczenia. Jeśli jakaś kobieta czuje się samotnie i także barak jej czułości, przyjemności i pieszczot od mężczyzny i jest z okolic Katowic chętnie się z nią zapoznam na niezobowiązującą znajomość. Na początek i dla zachęty może napiszę mój ulubiony sposób pieszczenia kobiety. Pieszczoty zaczynam od bardzo bliskiego mocnego przytulenia się tak aby słyszeć jak oddycha tak aby poczuła moją bliskość, moje ciepło. Aby poczuła się bezpiecznie, aby się uspokoiła. Przejeżdżam moją dłoniom po jej twarzy zamykając jej oczy i delikatnie odchylam głowę. Odsuwam włosy z uszka i delikatnie dotykam je moim nosem następnie ustami delikatnie po zewnętrznej części uszka. Rękę mam po drugiej stronie szyi zachodząc na tył głowy mając wplecione palce w jej aksamitne włosy delikatnie masuję ją. Zaczynam całować uszko od samej góry do dołu powoli schodząc na szyję i z powrotem do góry. Tak kilka razy coraz niżej schodząc na szyję. Teraz delikatnie końcówką języka liżę jej uszko schodząc na szyję zaczynam ją namiętnie ale delikatnie całować kierując się w stronę policzka. Przechylam jej głowę w moją stronę delikatnie muskając jej twarz wargami po nosku, oczkach, czole, policzku schodząc do ust. W tym samym czasie masuje ją po tyle głowy odprężając ją. Zaczynam całować jej usta najpierw delikatnie muskam zaczynając całować coraz namiętniej. Końcówką języka zataczam koło po jej ustach aż zaczynamy całować się naprawdę mocno i namiętnie. Ręką zaczynam masować ją po ramieniu, po całej ręce, po dłoni. Masuję całą jej rękę wracając na tył głowy. Całusami ponownie przechodzę na szyję a ręką zaczynam masować jej udo przechodząc na brzuszek na rękę. Chwilę tak krążę na razie przez ubranie aż wjeżdżam pod bluzeczkę. Masuję jej brzuszek cały czas pieszcząc jej szyję, uszko i policzek. Po chwili daję jej znać aby zdjęła bluzeczkę. Gdy to zrobi wracam do pieszczot do poprzedniej pozycji. Ręką masuje brzuszek delikatnie kierując się w stronę piersi. Najpierw przejeżdżam ręką między piersiami przez obojczyk i rękę wracam na brzuch. Robię kilka takich kółek aż całą dłonią przejeżdżam po jej prawej piersi następnie po lewej. Na razie robię to przez stanik czując jak jej piersi twardnieją a sutki stoją. Teraz ręką schodzę w duł do ud. masuję je a wargami całuję po ramieniu. delikatnie rozchylam jej nogi aby masować jej wewnętrzną stronę ud. Przejeżdżam dłonią przez krocze z powrotem do piersi, a do uszka szeptam aby pozbyła się spodni. Robi to. wykorzystując sytuację odpinam jej stanik. Moim oczom ukazują się piękne piersi. Zaczynam całować ją po ramieniu a ręką krążę po jej brzuszku, udach i jaj majteczkach. zaczynam całować jej piersi delikatnie powoli kierując się do sutka. Muskam go wargami. słyszą delikatny jęk rozkoszy. Językiem robię kółko po sutku, teraz drugi i delikatnie go całego zasysam. Jęki stają się głośniejsze oddech przyspieszony. Sama rozchyla nogi i zaczyna ruszać biodrami. Zasysam sutka mocniej a ręką masuję drugą pierś. Coraz mocniej pieszczę jej piersi. Ręką przejeżdżam przez brzuch przez łono i wewnętrzną stronę uda aż do kolana i z powrotem. Czuję jak majteczki robią się wilgotne. Nie przestając ssać sutka zaczynam masować jej muszelkę na razie przez majteczki. Po chwili wkładam rękę pod majteczki i czuje jaka jest rozpalona i wilgotna. Przechodzę z całusami na brzuszek delikatnie kładąc ja na łóżku. Klękam obok niej całuję namiętnie w usta. Schodzę coraz niżej przez brodę, szuję, mostek, sutki zasysam jeden potem drugi. Całuję po brzuszku aż dochodzę do jej łona. zaczynam ściągać jej majteczki całując przy tym ją po nogach od Uda przez kolano aż do paluszków. Wracam z pocałunkami do piersi aby po chwili zejść do jej muszelki. rozchylam jej nogi i kładę się między nimi. Całuję ja po udach kierując się do jej muszelki. Jest cudowna cała wilgotna. Przejeżdżam językiem po całej długości tam i z powrotem. I drugi raz ale mocniej tak aby zatopił się miedzy jej wargi sromowe. Dochodzę do łechtaczki. Językiem krążę wokół niej. Zasysam ją i zaczynam delikatnie pieścić. Rękę kładę na jej pośladkach i je masuję. Coraz mocniej pieszczę jej łechtaczkę ssąc ją, liżąc ją. Widzę że jest już maksymalnie pobudzona wkładam jeden palec do pochwy a po chwili drugi i delikatnie nim ruszam. Nie przerywając z powrotem ssam łechtaczkę pieszcząc ją równocześnie językiem. Pieszczę coraz szybciej mocniej i głębiej, aż osiąga orgazm a jej ciałem wstrząsają skurcze rozkoszy. Kładę się obok niej mocno przytulam i delikatnie pieszczę piersi aby przedłużyć przyjemność. po kilku minutach zaczynam pieszczoty ponownie czekając na jej wskazówki i rozkazy...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować