Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Æðelgast

Nie ma powodu, by żyć w ciemności...

Polecane posty

Pewnej nocy oświeciło mnie światło poznania i poznałem swoich wrogów, trzech wrogów!!! Lewaka, talmudystę i papistę!!! Widzimy, ja roztaczają swoją zarazę na pięknym świecie!!! Musimy roztłuc łeb Hydrze!!! Musimy walczyć o resztki godności dla przyszłych pokoleń!!! To na co się zdecydujemy teraz, będzie pamiętane przez TYSIĄCE, TYSIĄCE lat!!!

Gość Beruthiel
Edelgast? A co Tobie? Dlaczego się ujawniasz?

Nie wiem, ja u Was, ale my co najmniej od czasu etapu Homo Heidelbergensis d**y mamy bezwłose:p

Gość gość
Walecznych wzywa Ukraina.

23:18 - To jedź na Ukrainę, jak swoich wrogów tam upatrujesz. Nie wnikam, czy to Putin, czy Bandera...

Gość gość
Pewnie dla Ciebie to wróg papista. A jak byś miał stanąć w obronie Polski też byś schował dupę na babskim forum. Dla mnie ty sam sobie jesteś wrogiem.

Nie rozumiem cię. Putin sobie świetnie daje tam radę, bez mojej pomocy... Pieprzysz, jak jakiś nawiedzony kaczysta...

Gość gość
Wiem to od dawna, że psy mają większą inteligencję od kotów.

Gość gość
A ty miaucz o duszę przed każdym domem.

Gość gość
Jesteś 0. Nic nie znaczącym 0.

Widzę, że teraz bawimy się w znoszenie jaj, jak w przedszkolu. Wyobraź sobie, że pani wychowawczyni mówi do ciebie: "A teraz spróbuj znieźć jajo kwadratowe". Zniesiesz takie jajo? Jak masz 6 lat to ok. Jeśli więcej, to chce się do ciebie powiedzieć, to co do każdego stronnika papizmu: "Biednyś, boś głupi, głupiś, boś biedny"...

Gość gość
Æðelgast wczoraj Pewnej nocy oświeciło mnie światło poznania i poznałem swoich wrogów, trzech wrogów!!! Lewaka, talmudystę i papistę!!! Widzimy, ja roztaczają swoją zarazę na pięknym świecie!!! Musimy roztłuc łeb Hydrze!!! Musimy walczyć o resztki godności dla przyszłych pokoleń!!! To na co się zdecydujemy teraz, będzie pamiętane przez TYSIĄCE, TYSIĄCE lat!!! Za ten post nawet nie zasługujesz na miano oseska. Nie dyskutuje już z tobą bo nie będę się zniżać do twojego poziomu. Zmów modlitwę o zdrowie bo o rozum to już za pózno, mózg masz wyprany.

Mizerne są dzisiaj twoje riposty... Ja wyprany mózg? Odnoszę wrażenie, że antychryst przez ciebie przemawia. Udowodnij, że to ja mam wyprany mózg, a nie ty... Tak, jakby koleś wyrwał kobiecie torebkę na ulicy i krzyczał "łapać złodzieja";) Pensjonariusze zakładów bez klamek też podobno często widzą świrów wokół siebie;)

Gość gość
i co powiesz ciekawego, Edelgascie?

Gość gość
masz owłosiona dupę

Autorze, mówiłem ci już abyś pił sprawdzony alkohol a nie jakiś z melin.Potem właśnie masz takie wizje,pijesz jakieś wynalazki i ci wali na mózg, wchodzisz potem na kafe i ci totalnie odwala.

Gość gość
nie pij