Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem po stosunku

Polecane posty

Gość gość

Podczas stosunku pękłam, czym mogę to posmarować żeby nie bolało? Proszę bez głupich odpowiedzi.

Gość gość
i godziłaś się na taki sex ;/ masakra. A czym posmarować... hmm nie mam pojęcia, może jakimś kremem łagodzącym, głównie po to żeby było tam bardziej elastycznie i nie było napięcia skóry.

Gość gość
Zakładaj hydrovag, globulki przyśpieszają gojenie i chronią przed rozwojem patogenów. Poprawiają nawilżenie w pochwie i wzmacniają śluzówkę, mi po całonocnym seksie zawsze pomagają. Możesz sobie zrobić siedmiodniowa kurację, a potem stosować je doraźnie.

Gość gość
Zabezpiecz się aby ci się zagoiło bez zrośnięcia.Będziesz szerszai nie będzie bólu.

Gość Migea
O matko, jak to pękłaś, to może powinnas pójść z tym do ginekologa, bo to raczej nie jest normą. W domu może popsikaj octaniseptem a potem wspomniane globulki Hydrovag. One przyspieszają gojenie ran i zapobiegają infekcjom ale nie powinno sie je stosowac przy otwartych ranach. Nie wiem jak to wyglada u Ciebie, dlatego gin by sie przydał.

Gość Agula8
stosuj coś antybakteryjnego żeby nie wdała się infekcja-dobry będzie provag żel-może trochę szczypać-wiadomo,a później bepanthen albo linomag.Do mycia najlepiej szare mydło i staraj się jak najczęściej wietrzyć krocze-żeby był dopływ powietrza. Jeśli to była przemoc-to szukaj pomocy.Nie musisz się na to godzić..

Gość gość
o matko to musiałbyć jakis harcorowy seks bo mnie nie raz nawet bolało jak facet "dobijał" do konca ,ale nigdy nie "pękłam" czasem krwawiłam, ale to nie miało nic wspólnego w z bólem tylko nadżerką, ale to inna historia